5bet.eu – футболни прогнози онлайн

5betНе е тайна за никого, че качествената информация онлайн е скрита, не е общодостъпна. Така е и при футболните прогнози. Напоследък бяха регистрирани стотици домейни  в България, бяха изградени стотици сайтове, предлагащи съвети за онлайн залози, активни линкове за прогнози на световни букмейкърски къщи, ежедневни прогнози за различни спортни събития, но истината е, че повечето от тези сайтове имат информационен характер, но не са подготвени от висококвалифицирани специалисти, а са писани от потребители, които нямат задълбочени познания.

Не така стоят нещата 5bet.eu, сайт, който от края на миналата година започна да предлага платени футболни прогнози.

С възможността да залагате “на живо” онлайн, се отварят редица възможности, чрез които да спечелите значителни суми пари.

В раздел “БУКМЕЙКЪРИ” можете да получите подробна и  детайлна информация за всички букмейкъри, опериращи на територията на България и да се запознаете с плюсовете и минусите на всички тях.

Безценните съвети за залагане на спортни залози, които се предоставят, могат да направят Вашите залози успешни, с много високи проценти на печалба. Разгледайте абонаментните планове на компанията и започнете още днес, за да не губите време в проучвания, анализи и следене на статистики и резултати от други компании.

Можете да видите актуалните планове от тук.

Планът “Trial” Ви дава възможността да тествате услугите на компанията, като не е необходимо да заплащате някакви суми, а периода на валидност е от един ден. Чрез тази функция Вие получавате прогноза на деня, която да използвате при направата на залог.

В обобщение, сайтът предлага изключително ценна информация, предназначена за хора, обичащи спорта и прогнозите, ползващи ги като хоби, но и като бизнес за припечелване на допълнителни доходи.

Проектът е подходящ и за начинаещи, и за хора, които вече са набрали скорост в тази област и правят залози с големи суми пари.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар