Апартаменти за продажба в София

mona

Ако сте младо семейство, решило да закупи ново жилище в София, то тогава тази статия е точно за Вас. Нашето предложение е да разгледате и евентуално да закупите апартамент в невероятните апартаменти Мона.

Жилищен комплекс MONA е проект с характер, намиращ се в идеална част на София. Състои се от 4 сгради в един и същ стил. Сградите са със съвремененна визия, модерен облик и съвременно строителство, отговарящо на динамиката и изискванията дори на най-взискателните клиенти.

Комплексът предлага различни по размер и разположение апартаменти, като строител е компанията BLD – компания с повече от 25 години опит в областта.

Апартаменти Мона – жилищата са мечтани от много хора и сега имате възможността да се възползвате, инвестирайки точно в тях.  Можете да разгледате и други предложения, които инвеститорът предоставя на своите настоящи и бъдещи клиенти, достатъчно е да посетите сайта www.bld.bg.

Жилищни сгради от този изпълнител се отличават със съвременен архитектурен дизайн, максимален комфорт и функционалност на жилищните площи, като същевременно са съобразени с характера на заобикалящата ги градска среда. Вниманието към локацията, която съчетава прагматичната близост до спирки на градския транспорт, детски градини, училища и търговски обекти с комфорта от спокойствието и тишината на зелени паркови зони и места за отдих, заема ключова роля в реализираните проекти.

Сигурност, надеждност, лоялност и високо качество – това са няколко описателни думи, които се характеризират към строителна компания BLD.

Всеки елемент, всяка част от сградите, на всичко е обърнато специално внимание. Прецизно е планиран всеки детайл. Именно благодарение на перфекционизмът и изключително сериозното отношение, редица новодомци се радват на жилищата си, предоставени от компанията, за която по-горе стана въпрос.

Добрата локация, изложенията, разнообразните по големина и тип апартаменти и офиси, както и разпределенията и функционалността на имотите правят така, че всеки клиент да получи това, което желае, това, за което дълги години е мечтал.

На снимката по-горе е представен комплекс Мона, който се състои от четири отделни сгради, 1които образуват  комплекс Мона. Можете да отправите запитване за дадена част от комплекса, като пишете на e-mail: home@bld.bg

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки