Асфалтиране на паркинг – важни етапи

ashpalt Бизнес

Процеса на асфалтиране на паркинг или преасфалтирането на съществуващ е голяма инвестиция на време и пари.

Очевидно трябва да започнете от самото начало и това означава да получите разрешителните, които се изискват във вашата юрисдикция, и да извършите първоначалната работа на обекта, която ще ви води през останалата част от процеса. След, което е добре да потърсите фирма за асфалтиране , която разполага с нужния опит и да ви предостави максимално качество.

Основно можем да разделим процеса на 3 точки:

Първия включва подготовка на основата. Обекта трябва да бъде старателно почистен и да се помисли за отводняването на дъждовната вода. След, което се насипва основа изграден от натрошен чакъл с определена дебелина. Необходимо е основата да бъде изключително добре уплътнена, за да си спестите главоболия в бъдещ план. След, като се инспектирана внимателно и се уверите че основата е готова, се полага същинската асфалтова смес. Без значение дали изберете машинно или ръчно асфалтиране ,  процеса по повторно уплътнение, след полагането също е задължителен и от голямо значение. С помощта на валяк се минава няколко пъти през прясно положения асфалт, докато все още е топъл, за да се изравни настилката и да не създава проблеми в бъдещ план. И накрая се разчертават необходимите паркоместа.

Асфалтовите настилки са идеални за асфалтиране на пътища, паркинги, летищни писти, пешеходни пътеки, тенис кортове или всякакви други малки или мащабни проекти, където се изисква гладка равна повърхност.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар