БЪРЗИ КРЕДИТИ И КРЕДИТИ ОНЛАЙН

burzi kreditiМежду двете понятия няма разлика. Онлайн заемите са част от бързите кредити, но се кандидатства и се отпускат онлайн.

В последната година много често се появяват рекламите на фирми, предлагащи бързи кредити онлайн. Тези компании са преценили, че хората са достатъчно заети, за да се разхождат по офиси и да разпитват за вноски, начини на плащане и т.н. Услугата, която предлагат е изключително удобна. Така всеки, който има нужда от пари в даден момент, може да си отвори няколко страници и да провери къде е най- подходящата за него вноска.

Преди дни, например, докато търсех информация за свободни места в хотели по морето, излезе рекламен банер, който ме информираше за възможността да изтегля бърз заем без да ставам от компютъра. Кликнах на рекламата и попаднах на страницаta minizaem.bg. Името на фирмата Минизаем сама по себе си говореше за сумите, които се отпускаха. Още на началната страница ме посрещнаха подробностите, които ме интересуваха. Стана ясно, че това е кредит без  поръчител. Предлаганите кредити са без трудов договор. Не се изисква никакъв друг документ, освен лична карта.

Също на първата страница се намираха и калкулаторите, с помощта на които можем да видим за какъв период каква ще е вноската по заема.

На страницата се предлагаха няколко продукта: кредит до  заплата, на вноски и кредитна линия. Калкулаторът беше направен така, че да се вижда вноската за всеки един от продуктите.

На достъпно място бяше поместен и раздел Полезно, в който клиентите могат да намерят отговор на въросите, които могат да възникнат по време на кандидатстването или усвояването на оналайн кредита.

За да ползвате е  заем до заплата  необходимо да сте пълнолетни и да имате доходи.

След като си изберете сумата и времето, за кето ще използвате заема, се налагa да попълните един въпросник, който съдържа основна информация за вас. Така кредиторът ще може да направи необходимите задължителни проверки. Отговорът за това, дали сте одобрени за кредита ще получите максимум до 30 минути.

Договорът се изпраща на посочения от вас мейл като прикачен файл и влиза в сила едва след като потвърдите, че сте съгласни с клаузите в него, подписването му е дистанционно.

Парите ви се привеждат веднага след получаване на потвърждението ви. Преводът може да чрез Изи Пей или по банков път. Вие трябва да изберете начина. Ако желаете да е по банков път, ще трябва да предоставите валидна банкова сметка. Минизаем работят с Юробанк, ОББ, ЦКБ, ПИБ, Булбанк.

Ако сметката ви е в някоя от тези банки, ще разполагате с парите си почти веднага.

Както вече казах, кандидатстването за онлайн заем е изключително лесно и бързо. Бюрокрацията е сведена до минимум и клиентът е улеснен максимално. Разбира се, няма как  да ви бъде отпусната каквато и да е сума, без да бъдат направени проверки в кредитен регистър и НОИ. Потвърждавайки коректността на клиента, компанията се уверява, че сключва договор с коректен платец. Взаимното доверие е изключително важно за по- нататъшното сътрудничество между вас и компанията.

Не пренебрегвайте препоръките, които се дават в сайта. Те само биха ви помогнали да се справите успешно с кандидатстването.

 

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки