Безопасност при събаряне на сгради

Събарянето на сгради е дейност, услуга, която се предоставя от много строителни фирми. Не всяка фирма, обаче, може да предостави ефективно и качествено събаряне на сгради, особено ако те са големи, индустриални, промишлени такива, или пък ако се касае за събаряне на силози.

Фирмата Трансметал ЕООД е компания, която предлага качествени услуги по събарянето на сгради от всякакъв тип.

В случай че сте собственик подобно помещение, на място, на което сте решили да изградите нова сграда, то първият етап, през който трябва да преминете е да я отстраните. Съществуват десетки специфики, които трябва да се спазат, с които да се съобрази дадена компания, преди да предприеме подобни действия.

Услугата по събаряне изисква специални познания по технологията за безопасно къртене е услугата събаряне на сгради. Трансметал ЕООД разполага с най-съвременната техника – от 22 до 65-тона с разнообразен прикачен инвентар – хидравлична ножица за раздробяване, хидравличен чук, хидравлична щипка за разрушаване, кофа за изравняване на терена, както и мобилна трошачка. Служителите имат познания за поетапен демонтаж и събаряне на цяла сграда – независимо дали е къща, вила, производствено помещение или неизползваеми складове.  При това съобразно всички изисквания за безопасност.

65 тоннен верижен багер „Либхер” 954 с дължина на стрелата 28 метра. Колесни багери Либхер R 914 и Либхер R 924 Верижен багер Либхер 924 Litronic и Либхер 926 Litronic Верижен багер Хитачи 210 ZAXIS LCN и Хитачи 280 ZAXIS LCN Верижен багер Катерпилар D323 – 2бр. Верижен багер Хюндай 210 7LC А Верижен багер Волво EC 280 Комбиниран багер.

Благодарение на добрата техника, на експертите, които имат многогодишен опит в тази област, както и благодарение на отзивчивостта, желанието за свършване на работа по начин, който да удовлетвори клиентите, то можете да поверите своите дейности.

Телефони  за обратна връзка: 0888 777 028 | 0886 777 755.

Поискайте оферта, разяснете какви са спецификите и любезен представител на компанията ще Ви изготви персонална оферта, която оферта да включва необходимото за евентуално започване на дейности, които предварително са договорени.

Експерти съветват да се доверите на фирми с опит и техника, както и никога да не опитвате да правите подобни дейности сами, без необходимите умения и познания в тази трудна област.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки