Защо ни трябва ловератор?

%D0%9B%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80

Ловератор – отлично съоръжение, което може да е от голям плюс за всяко заведение. Това е машина, която осигурява топлинно действие. Нейната основна цел е да затопля чиниите. Има метална конструкция, в която са разположени няколко гнезда. В тези гнезда се побират повдигащи се платформи. Всяка от тях може да съдържа между 30 и 35 чинии. Някои обаче са малко по-малки и достигат за 8-16 чинии. Ловераторите са силно популярни в множество заведения, поради редица свои ползи и ценни характеристики. Но ако се чудите защо да си купите такъв за заведението, е, ние имаме своя отговор.

На първо място, това е удобството, което предлагате на клиента. Вместо да използвате студени чинии, предоставяте топли такива, което способства за допълнително поддържане на топлината на ястието. Вместо то да контактува със студена чиния, при която характеристиките му се променят, сега то е в затоплена такава, което позволява оптимален режим на съхранението и консумацията му. Топлата чиния е полезна допълнителна чудесна черта на заведението ви, която клиентите ще запомнят.

Както добре знаем, съвършенството се крие в дребните детайли. В случая, един дребен детайл като затоплената чиния може да означава значително по-добро мнение на клиента за вашето заведение. Особено важно е това, ако по принцип съхранявате чиниите на място, което се характеризира с доста по-студена температура. Ловераторът е силно полезен инструмент, който може да оптимизира производствения процес на вашия ресторант в крайните му стъпки – поднасяне и консумация на храната.

Ловераторите обикновено са подвижни, което позволява лесното им придвижване и дори нареждането на маси директно от тях, когато подготовката се прави предварително. Често колелата могат да имат спирачки, което премахва опасността уредът да се плъзне под собствената си тежест. По този начин се осигурява безопасността на персонала и клиентите.

Така, освен че се използва за затоплянето на чиниите, той може да се ползва и за пренасянето му. По този начин служи на още една задължителна част от функционирането на заведението ви. С него сервитьорите ви ще открият, че вече е много по-лесно да подготвят масите, а клиентите ще намерят топли чинии, които ще им оставят много по-добро впечатление.

Отличното при ловераторите е че могат да бъдат с различни капацитети. Това подпомага избора на правилния ловератор спрямо натоварването на вашето заведение. Използва се изключително лесно, удобно и приятно. Функционира оптимално при всякакви условия на ресторантьорския бизнес и във всеки вид заведение. Може да бъде чудесен помощник на персонала във всеки ресторант, за да подпомогне оптималното функциониране и предоставянето на чудесно прекарване на клиентите. С топла храна, топли чинии и топли обноски, те ще бъдат много по-склонни да посетят заведението отново. Както вече казахме, съвършенството се крие в подробностите, а благодарение на страхотните ловератори, осигурени на пазара, сега съвършенството е далеч по-близо от когато и да било.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки