Епоксидна подова настилка за офис

подова настилка за офис Строителство

Офисите се нуждаят от подови настилки, които са едновременно естетични и лесни за поддръжка. Тъй, като хората идват и си отиват редовно, подовата настилка в офиса трябва да е издръжлива, без да жертваш своя блясък. Епоксидната подова настилка е идеалното решение за всяко офис пространство заради неговата красота и издръжливост.

Преди да изберете най-подходящата подова настилка за вашия офис е необходимо да направите добра подготовка. На първо място се погрижете за всички мебели, уреди и техника в помещението. Ако вещите ви са прекалено много, а вие нямате свободно време да се погрижите за тях, можете да се свържете с фирма за кърти чисти извозва , която ще ви съдейства с преместването на вашите вещи, при необходимост от къртене на старата подова настилка, те ще ви съдействат, а накрая могат и да ви предложат извозване на строителни отпадъци. Така ще си спестите много от тежката и мръсна работа. И така след, като сте готови с подготовката е време да пристъпите към същинската част.

Желанието за простота се изразява в използването на решения, които доскоро бяха свързани само с производствени помещения или складове. Покриването на бетонния под с тънък слой прозрачна епоксидна смола го предпазва от надрасквания и щети от ежедневна употреба. А в комбинация от офис мебели в индустриален стил ще създаде поразителна визуализация, която би издържала изпитанието на времето.

Можете да разделим помещението на различни зони според функциите, които изпълняват. Гладките покрития са перфектни за коридори, заседателни зали и големи офис пространства. В други части на офиса, които изискват повече тишина и спокойствие можете да покриете с мокет или килим, който да приглуши допълнително шума. Допълнително разделение можете да постигнете чрез различни видове алуминиеви ленти.

Можете да заложите на контрастиращи цветове, например светли и тъмни тонове или комбинация от гланц и мат… всички тези начини могат да усъвършенстват вашето стилно работно пространство.

Dilyana
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар