Финансиране на фирмен сайт – създаване на сайт по програма

Otchitane na evropejski proekti onlajn szdavane na sajt Вдъхновение

Изработка на сайтове, касаещи европейски програми, както и програмите за трансгранично сътрудничество и други,  в това число и стартъпи

Редица са сайтовете, които дигитална агенция Viseo е изработила през годините, отчитайки програми, приключването на проекти и други сходни.

Ако и Вие сте участник в европейски проекти, но не сте се насочили към правилната фирма за сайтове, то тогава обезателно поискайте оферта от нас!

Причините, поради които отправяме това търговско послание към Вас са много, но най-основните и важни са именно:

 • Ще Ви предложим адекватна цена
 • Ще работим съвместно, спазайки изисквания, срокове, спецификации.
 • Ще изработим сайтът по начин, по който да отговаря изцяло на изискванията за съответната програма, в това число поставяне на лога, мерки, програмен период, друга информация, която обикновено заявителят ни предоставя, а ние оформяме и интегрираме.
 • Ще помогнем за цялостното отчитане на проекта, освен в сайта, и медийно, тъй като партнираме с изключително много информационни агенции.
 • Ще направим така, че проектът Ви да бъде приет без никакви забележки.

Не желаем да споменаваме публично настоящи реализирани проекти по програми, финансирани чрез финансова рамка с цел подпомагане на политиките на ЕС от самия ЕС, но трябва да знаете, че ние изработваме сайтове на поне два езика, с визия, адаптивна за всякакви устройства, сайтове, видими за търсачките и добре позиционирани, когато проверяващи, или заинтересовани страни потърсят информация за тях в Google.

С други думи казано:

 • Можем да изработим сайт за Вашият проект бързо и качествено.
 • Сайтът, който ще получите ще бъде онлайн поне три години, или толкова, колкото е зададено в описанието на проекта.
 • Ще Ви бъде оказван съпорт, когато е необходимо да се реагира.
 • Ще ни препоръчате и на партньорите си, защото ще останете изумени от нашата дейност.

Цени за сайтове, отчитащи европейски програми

Обикновено нашите партньори са дъгосрочни и те се обръщат към нас, що се касае за цената и ценообразуването на уеб базирани проекти, още в самия етап на планиране и подготовка на документите.

Причината се крие в това, че именно в перо „Финанси“ се залагат средствата за изработка на сайт, поддръжката му, както и SEO оптимизирането му, в това число SEO за Google, Соушъл Медия, копирайтинг, линк билдинг и други.

Нашият екип не еднократно е съдействал, още на начален етап, затова и тук и сега Ви съветваме и Вие, предварително, преди да подадете документите, да попълните перото, касаещо отчитането и изработването на сайт, в който да са поместени всички новини, дейности, събития, документи, снимков материал и др, още сега, на началния етап.

Що се касае за цената за изработката на подобен сайт, тя започва от 800 евро на месец, но всичко зависи от това, какво ще включи.

Нека даден мпример: Ако Вие пожелаете сайт на три езика, в който да има 100 графични елемента, в това число и видеа, както и съдържание, което ще ни бъде предоставено на един език, но ние ще трябва да преведем. Освен изработката, за сайтът, приемаме, че ще му трябва и SEO оптимизаия. В заданието е заложен сървър, или хостинг, както и домейн .eu, или .bg, които ще трябва да работят минимум 5 години, след самото създаване на сайта, то тогава тази конфигурация, като цена, би изглеждала по следния начин:

 1. Базов сайт 800 евро
 2. Изготвянето на сайта на още два езика – 600 евро
 3. Домейн и хостинг 5 години – 5х80 евро хостинг, 5х45 за домейн, следоватенлно общо сумата ще бъде 625 евро.
 4. Разходи за поддръжка на сайт – 100 евро месечно, или за целия период – 6000 евро за целия период. В тази сума е включено и базово оптимизиране за Google и по-добро класиране.
 5. Разходи за отчитане на проекта, в началото, по време на проекта, както и финално отчитане – ако приемем, че ще се изискат 20 публикации в електронни медии, бюджетът би било добре да бъде планиран по следния начин – 20 х 400 евро, тъй като цената е около 400 евро за публикация в регионален електронен информационен сайт, или национален медиен такъв, то по точка пет сумата ще бъде 8000 евро.
 6. Важно е да се добавят и едни средства за дурги, непредвидени разходи, касаещи отчитането на европеския или трансграничен проект, например 1000 евро на година, което е малка сума, но е примерна.

И можем да обобщим, на база на точките по-горе, че един проект, за пет години съществуване след датата на приключване, сумата ще бъде ориентировъчно около: 22 000 евро. И това с уговорката, че проектът е голям. При по-малък проект могат да отпаднат парите за поддръжка, ако ще се изисква сайтът да е онлайн, без актуализации по него и без да се следи състоянието му, както и без SEO оптимизация.

И така, ако всичко, което сте прочели до този момент Ви се е сторило интересно, на Вас се е паднала честта да потърсите дигитална агенция за отчитането на проекта, то тогава е време за оферта:

Ето и данни за връзка с нас:

Висео ЕООД

гр. София, Илинден 110

гр. Благоевград, ул. Христо Татарчев 36

За по-бърза реакция, можете да ползвате:

Управител: Павел Джунев

GSM: 088 999 62 62

E-mail: office at w-seo.com

Източник: Viseo

Dilyana
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар