Фирма за почистване на септични ями

Ако имате проблем с теч, нуждаете се от фирма за почистване на септичната Ви яма, то е време да се ориентирате към компания, предлагаща подобни услуги.
Често домакинства с по-възрастни обитатели се справят сами, но без необходимите познания и оборудване това е изключително трудно начинание.
Ако все пак мислите, че няма да се справите с тази специализирана поддръжка, не се колебайте да се обърнете към фирма за септични ями, защото както вече подчертахме, тя ще извършва профилактика и ще поддържа ямата в работещо състояние.
Нашият съвет е, в случай че не можете да се справите с дадения проблем, да потърсите съдействие от доказани специалисти.
Фирма Пайп Строй Груп ЕООД е качественият и надежден партньор за Вас, без значение дали се намирате в град София, или в околността.

Телефон за контакт – 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон – 02 995 09 09

Компанията предлага огромно разнообразие от ВиК услуги, в това число отпушване на канали, почистване на септични ями, изграждането и поддържането на водопроводни и канализационни мрежи, профилактика, инспекция и ревизиране на шахти, почистване на сифони, отводняване на помещения и услуги, при които трудно можете да се справите сами в дадена ситуация.
Видеодиагностиката, която предлага, се характеризира с това, че е с висококачествено оборудване, модерни камери с висока резолюция, с възможност за проникване на изключително трудни места.

Компанията притежава 5 цистерни за вода с различна вместимост, 2 мини-буса за мобилните ни групи с подходяща техника за аварийни ремонти, голям брой помпи и машини за отводняване и изпомпване на отпадни води от канали и септични ями. Имаме налични водоноски, мини багер и парострукйки. Екипът е обучен да работи с тези машини така че да се свърши работата максимално бързо и без други щети. Имаме и техника за ремонти и изграждане на ВиК за дома, бизнеса и инфраструктурата. Гордост за компанията са стотици успешно завършени обекти и проекти. Препоръките от доволни клиенти го свидетелстват.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки