Хотел в София, в който да провеждате бизнес срещите си

Напоследък много млади експерти в областта на ИТ технологиите създадоха своите стартъпи. Други, предстоят да сторят тепърва това.

biznes hotel Sofiya

Каквото и да говорим, ИТ мениджърите ежедневно се срещат с инвеститори, партньори, приятели, обсъждайки нови тенденции, проекти и други.

Именно и поради тази причина Ви предлагаме едно чудесно място, където можете да правите срещите си, без значение, дали са бизнес, или лични такива.

Става въпрос за бизнес хотел  Olives City Hotel – който, освеч е ще ви впечатли с приятна атмосфера, ще Ви изуми с любезното обслужване.

Ако искате да се чувствате комфортно, то Ви гарантираме, че бизнес сделките Ви ще бъдат успешни тогава, когато са направени в изискана обстановка.

Естествено, репутацията и имиджът, които ще оставите след среща на подобно място у отсрещната страна ще са превъзходни.

Лоби бар Оливс, където можете да проведете Вашата бизнес среща на чаша кафе, да се усамотите, релаксирайки в Olive’SPA Center или да завършите деня си с кулинарно пътешествие в градината на първокласния средиземноморски Olive’Sea Ресторант.

В хотелът се предлага възможност и за организиране на тийм билдинги в съвремнни и модерно оборудвани Конферентни зали. Бизнес Хотел Оливс, е удобно място за делова среща с Вашите бизнес партньори.

Бизнес Хотел Оливс е четиризвезден хотел, чийто стаи са просторни, светли и добре климатизирани, със самостоятелни тераси, като са проектирани и оборудвани по начин отговарящ и на най-високите изисквания.

Удобната локация на хотела в Студентски град позволява лесен достъп до всички икономически, административни и културни точки в град София.

Заповядайте в Бизнес Хотел Оливс в град София, независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие и отдих. Можете да разчитате, че за Вас ще бъде направено  всичко необходимо за незабравим  престой.

За финал, не ни остава нищо друго, освен да Ви поканим да посетите това място, и да споделите отзив от преживяното, от емоциите и спомените, които са останали…

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки