Как да намерим най-подходящия за нас часовник?

Безспорно най-подходящият часовник е този, който е съобразен с повода, за който го избираме и носим като един от най-важните за нас аксесоари. И това е в пълна сила и при дамите, и при господата.

 

Така например, ако подбираме ежедневен часовник, при мъжете той ще бъде обикновено аналогов, с още 3 допълнителни малки циферблата за допълнително отчитане, вътре в големия. Така точността е още по-голяма. А при дамите той ще бъде с красив циферблат и с красива верижка, да речем в бяло, актуална с приближаващото вече лято.

 

Спортните мъжки часовници са обикновено с винаги обичаното от тях синьо, много модерен сега цвят и при дамите за този моден сезон.

 

Led часовниците са също неизменен хит. Те могат да бъдат бели или черни, или в други модерни цветове. Винаги са с перфектна електроника, ако заложите на елитен магазин. Има немалко унисекс варианти, с помощта на които на мига ще имате модерна и много „точна“ визия. Сред тях има даже прозрачни варианти, които превръщат умело часовника в красива гривна.

 

Много търсени сред дамите са часовниците-гривна за романтична визия с малко и особено красиво, обикновено в актуални флорални елементи. Те са с шалче, което се увива около китката и стои изключително шик. Кожените верижки в актуалния ретро стил, който стои също прекрасно, са неизменно обичан оригинален вариант.

 

Елегантните мъжки часовници, независимо дали с кожена, или метална верижка, са също вечен хит сред господата. Има много модерни и изчистени варианти в изцяло бяло – бяла кожена каишка и циферблат с форма на окръжност или в черно, варианти на циферблат с квадратни стени. Часовниците със син циферблат и сребърна или златна вержика също са вечна класика за всеки мъж.

 

Едно е сигурно – часовникът е възможно най-практичният вечен аксесоар на всички времена. Той не остарява, тъй като модата винаги се повтаря периодично. А и всеки един изискан джентълмен или дама отлично знае, че тя е онова, което ни подхожда и разкрива нашия индивидуален стил и строго личен почерк.

 

 

 

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки