Как да взема бърз кредит, споделят от Cash Credit

Вземането на бързи кредити online без трудов договор става все по-честа практика. Предимствата, които имат те, са много и затова голяма част от хората ги предпочитат. Кандидатстването става лесно, процедурата по одобрението е бърза, а подписването на договора можете да извършите онлайн.

Какво се иска при вземането на бърз кредит – съвети от Cash Credit

На първо място, изберете коректна кредитна небанкова институция и определете размера на сумата, от която се нуждаете. Кандидатствайте само с лична карта онлайн. 

Становището по искането за заем ще бъде изготвено за минути. Като дали сте одобрен или не ще получите SMS на мобилния си телефон. В случай на одобрение, ви остава единствено да вземете своите пари на предоставена актуална банкова сметка, в офис или на каса на Easy pay. 

Какво трябва да знаете преди да подпишете договор за бърз кредит, споделят от Кеш Кредит

Ако ви предстои вземането на какъвто и да е кредит, запознайте се с лихвения процент и всички такси по обслужването. В случай че вече сте кандидатствали и сте одобрени, редно е при последващия разговор кредитният консултант да ви запознае с окончателните цифри:

  • какъв ще бъде размерът на месечната вноска – вие определяте желаната сума пари, която може да е от 500 до 5000 лв.;
  • колко дълъг е срокът за погасяване – може да избирате от 3 до 24 месеца в зависимост от финансовия продукт, на който сте се спрели;
  • каква е крайната сума, която ще заплатите в бъдеще за сумата, която ви се предоставя сега – в повечето онлайн платформи има кредитен калкулатор, който директно ще ви покаже месечните вноски, както и крайната сума, която ще заплатите след края на периода.

Понякога се случва крайните условия да не ви устройват (обикновено това е така, когато клиентът е одобрен за по-малка сума от заявената) и се налага да потърсите по-приемлив вариант. Ако обаче всичко е наред и сумата, за която сте одобрени, отговаря на очакванията ви, остава само да подпишете договора и да усвоите изцяло средствата.

Как да подпишете своя договор за вземане на заем

При одобряване от страна на кредитната институция от вас се иска да подпишете документите, като начините за това са два:

  • посетете удобен за вас офис и те ще ви бъдат предоставени на хартиен носител, върху който да положите подписа си;
  • онлайн, като ще получите код, който трябва да въведете. Документите ще ви бъдат изпратени за разглеждане и електронно подписване. 

Направете вземането на своя заем бързо, лесно и удобно.

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки