Как да закупите мебели, без да напускате дома си? Ще ви разкажем подробно.

Digital marketing agency VISEO Bulgaria Web design and SEO services 22 Бизнес

divan

Обзавеждането на нов апартамент или промяната на дизайна на познат интериор е приятен процес, но доста обезпокоителен и скъп. Отнема много време, прекарано в много магазини, и най-важното – пари. Онлайн услугата за разработване и предлагане на мебели  MebeliArt разказва за основните трудности при закупуването на мебели, водопроводни инсталации, осветителни и довършителни материали, предимствата и недостатъците на различните методи за пазаруване и как да закупите качествени стоки за домашен ремонт по най-удобния и икономичен начин .

Нека си представим за момент, че сте решили да изберете мебели, водопровод или осветителни тела за вашия апартамент в обикновен хипермаркет. Разполагате с определена сума пари и картина на интериора, която се е оформила в главата ви, събрана от различни списания. Но щом се озовете в съседния магазин, вниманието ви веднага се разпръсква. Разнообразието от мебели, декор и довършителни материали е объркващо и объркващо.

Друга трудност е, че в сравнение с онлайн магазините обикновените продавачи имат по-малък избор на стоки и цените им са по-високи. В резултат на това трябва да обиколите различни магазини, за да съберете всичко необходимо за интериора, да поръчате и да платите няколко доставки. Почти невъзможно е да гледате стоките на живо и след това да ги поръчвате в интернет, за да спестите пари. Много магазини използват собствени SKU и имат редица модификации и марки.

Купуваме в онлайн магазина
Онлайн пазаруването е изключително популярно напоследък. Има голям избор в онлайн магазините, а цените обикновено са с 10-15% по-ниски. Ето защо, с изчерпателно подреждане на апартамент в онлайн магазин, можете да спестите стотици левове.

Трябва обаче да се има предвид, че и тук има подводни камъни. За човек е доста трудно да си представи как определени обекти ще се комбинират помежду си в завършения интериор. Също така е малко вероятно да можете да разгледате на живо стоките от онлайн магазина, тъй като не е ясно къде може да се намери този продукт (тук не вземаме предвид обикновените магазини със собствен уебсайт, тъй като цените там са същите като офлайн). И тогава, ако искате да поръчате необходимите стоки в няколко онлайн магазина наведнъж, тогава отново ще трябва да платите за няколко доставки.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки