Как да отваряме Спортингбет от България?

hote li Бизнес

Все още хиляди почитатели на футболните и спортните залози, като цяло, изпитват затруднения при отварянето от България.

Някой използват проксита, за да достигат до официалния сайт на един от най-популярните букмейкъри, други просто търсят алтернатива.

По-интелигентните потребители на Интернет бързо се информират и лесно си подсигуряват достъп, чрез алтернативни линкове за достъп до Sportingbet.

Други, просто се отказват, ядосани, че регистраторът е блокиран, по искане на държавни органи.

Във всички случаи трябва да знаете едно, ако желаете да направите вашите залози, то чрез алтернативни линкове ще  успеете.  Без да губите време, нерви, пари.

По отношение на СПОРТИНГБЕТ, то това е един от най-посещаваните сайтове за залагания онлайн.
Любопитно е, че са налични разнообразни спортове, на които може да се заложи, като се започне от футбол, тенис на корт, баскетбол и се стигне до формула 1, снукър, американски футбол, политически залози (например, кой ще бъде новия президент на САЩ) и други подобни.

Чрез секция “Най-популярни залози” можете да се ориентирате, кое се предпочита от потребителите и по този начин да намалите риска от загуба до минимум. Интересно и полезно е това решение на букмейкъра, за по-колебливите играчи в бизнесът с онлайн залагания.

Ако все пак сте смели и уверени, можете да прескочите тази секция и да се насочите към залозите с висок марш.

Sportingbet е букмейкър, който в годините доказа, че държи изключително много на своите потребители. За това говарят и редицата бонуси и печалби, които се раздават на верните привърженици.

Нещо повече, бонусите започват още първите минути, когато започнете със залагането, още при регистрацията на карта за разплащане.

Съществуват още десетки различни бонуси, някои от които са: бонус акумулатор, кеш аут, и други.

Букмейкърът предлага и изключително добре подредена мобилна версия, в случай, че оперирате от смартфон или таблет.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки