Класиране от футболни срещи онлайн

Имаме удволоствието да Ви предоставим един ценен ресурс, който е онлайн от известно време, в случай, че сте от този тип потребители, които следите различните футболни първенства.
Става въпрос за проект Prosoccer.bg, който предлага експертни футболни прогнози, анализи и коментари в България.

prosoccerФактът, че работи вече повече от 10 години (самото създаване е от 2006 година), говори само по себе си, че този проект е един от първите в областта на футболните прогнози.
Не е тайна, че хиляди почитатели на футбола следят редовно отминалите срещи, набелязват си предстоящи двубои, консултират се с експерти и получават значително по-голям шанс за успех.
Ако и Вие обичате футбола, то можете да “наднидкнете”, посещавайки адресът, който е www.prosoccer.bg.
Още при първата среща онлайн ще Ви направи впечатление, че сайтът е изчистен, без излишни и досадни реклами, изкачащи прозорци и други.
По отоншение на съдържанието на сайта, там се крие цялата “магия”, тъй като е актуален и ежедневно се добавя нова и ценна информация, която би Ви помогнала да припечелите солидна сума.
По отношение на това, че днес, през 2017 година повечето потребители ползват различни мобилни устройства, т.е. с различен екран, трябва да отбележим и това, се отваря с всичките си налични функции и чрез мобилни устройства, т.е. дизайнът му е т.нар. responsive design.

Няколко думи и за това, от къде се породи идеята за Prosoccer BG. Основната идея е, че трябваше да се изгради платформа, която да предоставя максимално точна информация, анализи, коментари и мнения на читателите си, при това без да се заплаща.
Днес може да се отчете и това, че проекта предоставя анализи за футболни срещи от повече от сто първенства в цял свят, което е любопитен факт и доказателство, че проектът е сериозен и може да му се има доверие.
Ако се чудите кой футболен двубой кога предстои, за се организирате с приятели на по бира, то това е мястото.
Освен това, докато се забавлявате можете да прецените къде най-добре да инвестирате при залог, с цел да припечелите максимално голяма сума.

Ценната информация често не бива споделяна безплатно в публичното пространство, но не така стоят нещата при ПроСоукър Би Джи. Тук експертите споделят напрупаните умения, знания и съвети, без комерсиални помисли, което прави проекта успешен и посещаван от хиляди потребители дневно.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки