Купи го сега с онлайн кредит!

Онлайн кредитите са удобни, защото отпускането им става в рамките на няколко минути (обикновено до 20 минути) и нямат кой знае какви изисквания.

Те са по-удобни в сравнение със стандартните кредити, защото няма нужда дори да ставате от своя компютър. Всичко става по електронен път. Изисква се въвеждане на вашите лични данни и данни за контакти като електронна поща и мобилен телефон. Друго важно условие е да сте пълнолетен, а много фирми, предлагащи услугата „онлайн кредит“ изискват да сте на възраст от поне 21 години.

Когато подадете данните, които кредиторът изисква, те ще бъдат разгледани от автоматизираната система на кредитора, както и от уторизиран служител. В рамките на 20 минути (плюс-минус) вие ще бъдете уведомени по електронната поща или по телефона дали сте одобрени за кредита.

Ако сте одобрени можете да отидете до офиса на дадената фирма и да го получите в кеш или да ви бъде преведен на банковата сметка.

Масово такива кредити се предлагат за суми между 200 и 1000 лв, но ако имате нужда от повече пари можете да разгледате и другите потребителски кредити, които не са в категория бързи кредити, бързи онлайн кредити, но все пак се отпускат бързо.

Стандартните срокове за изплащане на онлайн кредит са между 3 и 13 месеца, а ако се опаричите няма проблем да върнете парите и предсрочно. Все пак обърнете внимание дали има такса за предсрочно погасяване на кредита, преди да го изтеглите, но сериозните фирми вече нямат такава такса.

Удобство на този тип бързи кредити е фактът ,че няма нужда от поръчители. Също така се предлагат и отстъпки от лихвата за постоянни и коректни клиенти. Има възможност за усвояване на нови суми преди да са погасени старите, стига да сте коректен клиент.

Също така можете да се възползвате и от безплатна консултация при тегленето на online Кредит.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки