Купи изгодно LG K5 онлайн

lgk5LG K5 се утвърди като един от успешните модели през отминалата вече 2016 година.
В Интернет пространството можете да попаднете на различни оферти, но най-изгодно можете да закупите LG K5 от магазин astralmobile.bg

По отношение на точно този модел, като съотношение – цена, качество, то това малко бижу би Ви паснало отлично, особено ако работите на открито, на място, където всеки един миг има опасност от изпускане на телефона.
Той е здрав, със заоблени ъгли, които го правят удобен за използване и е подходящ както за дами, така и за господа.
Това Lg притежава като допълнителни следните екстри:

– MP4/H.264 player
– MP3/WAV/eAAC+/Flac player
– Photo/video editor
– Система за преглед на документи – без да се налага инсталация на office пакет;
– Geo-tagging, touch focus, face detection, екстри, утвърдили се като важни през последните години, особено за хора, обичащи селфитата.

Важно е да кажем и няколко думи за процесорът, който прави устройството да работи доста бързо. За целта е наличен четириядрен процесор с тактова честота от 1300 MHz.
Капацитетът на батерията на този модел е 1900 mAh, което се явява напълно достатъчно, предвид по-малкия екран, а всички добре знаем, че предимно екраните са големите консуматори на енергия.
Ако разполагате с ограничен бюджет, но в същото време желаете читав смартфон, то това е чудесен избор. Ще Ви служи верно и дълготрайно.
Важно е да кажем, както и да препоръчаме, че е добре да си поставите протектор и гръб, или някакъв по-добър CASE за да може по-добре да защитите “умното устройство”, без значение какъв модел е то.
Често протекторите спасяват телефоните и по този начин спестяват доста от семейния бюджет.

В обобщение – една от последните версии на Android е на Ваше разположение в LG K5 Android OS, v5.1.1 (Lollipop).

Този артикул можете да закупите от Астрал Мобил, от офисите в гр. София и гр. Бургас или онлайн на адрес: http://astralmobile.bg

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар