Купи си лаптоп втора употреба с добри параметри

laptop_ot_sokolecИскаш ли да си закупиш лаптоп, притежаващ мощен процесор, много памет, SSD диск?

Е, ако ти трябва преносим компютър, но нямаш бюджет за чисто нов, то решението ти е в компютрите втора ръка.  Реално, това, че би си закупил втора употреба лаптоп, няма никакъв проблем, тъй като често втората употреба се оказват по-добра сглобка от новите такива.

Многократно сме ставали свидетели на хардуерни тестове на компютри, по-стари модели в сравнение с по-новите такива. Резултатите винаги са ни удивлявали.

Странно, но факт е, че по-старите модели преносими компютри са една идея по-здрави.

Освен здравината, производителността на по-старите модели по нищо не отстъпва на тази на по-съвременните.

С фактите, изброени по-горе, гарантираме, че ако изберете компютър втора употреба, то ще спестите време, пари, нерви, а същевременно ще имате работеща машина, която да Ви удовлетвори.

Компютърната техника и компоненти втора употреба, които се предлагат в този магазин се предлага  с гаранция, като най-често тя на лаптопите е със срок от шест месеца, период, в който спокойно можете да направите benchmark тестове с различни приложения и да се уверите в изрядността на всеки един компонент, образуваш твоя нов компютър.

Евтини маркови лаптопи втора употреба можеш да откриеш в десетки онлайн магазини, както и в компютърните сервизи, които са близо до мястото и градът в който живееш, но онлайн задължително трябва да разгледате и магазинът на Sokolec50. Толкова изгодни предложения рядко се срещат в традиционните магазини. Често клиентите остават доволни от изгодните компютри, които си закупуват, опитайте и Вие, ще се уверите в това.

В обобщение, често при закупуването на преносим компютър втора ръка, клиентът получава мощна машина, с добри параметри, доказала се във времето, тъй като серията, която е произведена е ползвана в големи компании по много бройки, т.е. големите корпорации разчитат на качествен хардуер, който достига и до Европа чрез контейнери.„

Истината е, че в повече от 90 % от случаите в България се предлага качествен хардуер, а голямата конкуренция прави цените за крайните потребители много изгодни.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар