Леонардо Ди Каприо отново заби модел

ki
снимка: bgdnes.bg

Леонардо ди Каприо определено не си губи времето що се отнася до жените в неговия живот. Според най-новите клюки популярния актьор отскоро излиза с красавицата Кели Рорбах. За тези, които не знаят, 24 годишната актриса и модел е “Откритие на годината” за Sports Illustrated Swimsuit. Ако още не сте разгледали нейни снимки, ви препоръчваме да го направите! Заслужава си! Така тъкмо ще разберете и ще коментирате дали е добър избора на актьора от Вълкът от Уолстрийт.
Клюките относно връзката им започват да се оказват истина, тъй като папараци вече няколко пъти засичат Лео и Кели в нощни клубове в Лос Аджелис.
Докато се питахме защо Леонардо Ди Каприо се е спрял именно на тази красавица, започнахме да долавяме прилики между нея и бившата му любима – Бар Рафаели. Загледайте се! Не намирате ли прилика между двете? Ние мислим – Да!
Интересен факт, е Бар Рафаели, с която Лео се раздели през 2011 година след шестгодишна връзка бе призната през 2007 г. за “Откритие на годината” на Sports Illustrated Swimsuit. Явно актьорът обича да колекционира “открития” на спортното издание.
Като знаем с каква скорост Леонардо сменя последните си гаджета, сякаш не очакваме от това да се роди някаква сериозна връзка. Дано да грешим все пак, защото Кели Рорбах определено е голяма красавица и с удоволствие бихме я гледали до Леонардо.
Да припомним, че наскоро се появиха доста клюки за евентуална негова връзка с певицата Риана. Двамата обаче упорито отричаха в медиите да има нещо между тях.
Времето ще покаже дали ще се окажем прави.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар