Луксозен чадър

luksozni chadri Бизнес

Скромният чадър не се счита за инвестиция, докато някъде прекрасната ви разходка не бъде прекъсната от пороен дъжд, който ви облива във вода и ви принуждава да бягате до първата стряха. Тогава, ви минава през ум, че никога не трябва да излизате без този аксесоар. А ако сте подредени, добре организирани и винаги искате да имате красива коса, луксозния чадър трябва да ви е под ръка.

С времето дизайнерите са започнали да използват все по-добри и устойчиви материали за изработка. Твърда дървесина за дръжките, камъни и различни фигури за украса. Дизайнерските луксозни чадъри, могат да се поръчат спрямо вашата височина, с бродиран надпис на името ви и още куп креативни неща.

Елегантноста и ексцентричния дизайн на всеки чадър, зависи от използваното дърво, тъканите, както и допълнителните декорации на сенника.

Дъждовете са неприятни, но силния вятър е доста по-лош. Затова фирмите проектират ветроустойчиви чадъри, които да издържат на силните пориви на вятъра.

Как да изберете чадър? Какво да търсите, за да откриете точно това, което желаете?

Размерът – дали се нуждаете от голям класически модел, или практичен сгъваем чадър, който да приберете в чантата си и да сте сигурни, че е винаги с вас. Това, естествено зависи от начина ви на живот. Ако често ви се налага да пътувате, то вашия избор несъмнено е сгъваемия чадър. Този вид е преди всичко компактен. Той се побира в куфар, дамска чанта, раницата ви за пътуване и така се превръща в най-желания и най-практичния ви избор. Въпреки намалените размери на сгъваемия чадър, не го прави по-малко функционален.

Но ако предпочитате да имате нещо, което е по-официално, да ви предпазва от дъжда при специални случаи, то тогава класическия голям вариант е най-удобен за вас. Той е с рамкова система с осем ребра, отлична технология против вятър и егономина дръжка. С този модел ще изглеждате елегантни и модерни дори и в ежедневието.

Качество – Евтините чадъри, обикновено са изработени от нискокачествени материали и не издържат на вятър. При луксозните чадъри тази част е на първо място. Повечето дизайнерски фирми използват здрава рамкова система, избират за сенника тъкани на високо ниво.

Днес съществува индустриално производство на чадъри, както и малки занаятчийски компании, които изработват ръчно чадърите. Тези „произведения на изкуството“, както ги наричат, се продават в луксозни бутици в цял свят. Използвайки своята креативност и изключителен талант, майсторите съчетават различни кристали, прекрасни декорации и меки тъкани. Създават уникални шедьоври! Тези производства се предават от поколение на поколение.

Красотата на чадъра отдавна е избягала от стандартното и вече има всякакви различни форми. Естественно всички те са старателно изработени и покриват вашите нужди да не останете мокри. На пазара може да се забележат освен цветни, бродирани, дантелени, вече и рисувани. Също така чадър с щампа на някой любим отбор или просто реклама и да не забравяме детските модели, от които искрят всякакви анимационни герои.

С две думи, ултра силен блясък или практичност и удобство, вие решавате!

В случай, че желаете да останете сухи в дъжда и да сте собстеник на още един прекрасен аксесоар,модни бутици онлайн, винаги ще ви предложат специално подбрани луксозни чадъри.

Dilyana
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки