Модни тенденции в бизнес облеклото за тази есен

Много жени, които трябва да се съобразяват с определен дрескод в своето ежедневие, ще бъдат изненадани от модните тенденции в бизнес облеклото за есента на 2014 година. Вариантите, които предлагат дизайнерите са много – и костюми, и панталони, и поли, и палта и образи като цяло.
Първо да се спрем на костюмите. Те се отличават от предишните модели по своя цвят на скъпо вино. Нюансите на бордо са като глътка свеж въздух сред еднообразието от черни, сини и сиви костюми, заемащи половината гардероб. Традиционните тънки райета могат да бъдат заменени с шотландско каре. Актуални за есента на 2014 са широките скъсени панталони, които могат да се носят с велурени ботуши или с боти и плътни чорапогащи, както и по-тесните панталони, които се съчетават чудесно с прилепнали ботуши до глезена. Не остава на заден план и гащеризонът. Изработен от мек вълнен плат, той изглежда не по-малко стилен, особено с класически обувки на ток.

Модните рокли за офиса през тази есен се отличават с уникален декор от плохи и драперии, които нямат функционално натоварване, а само украсяват лаконичните линии на роклите. Друга оригинална идея е рокля-жилетка. По външен вид тя наподобява дълго елече с линии по силуета. В тенденция са и жакетите без ръкави, които могат да се комбинират с любимите ризи и блузи. Ултрамодерни, те чудесно се комбинират с хармониращи по цвят прави панталони.
Аксесоарите за офиса са тема за безкраен дебат. Като правило са допустими часовник и минимален набор от скромни пръстени, гривни и т.н. Но офисната мода за есента на 2014 година разширява своите разрешени граници и допуска украсяването на тоалета с цвете върху ревера на сакото или жакета – идеално място за нотка лукс.
Големината на чантата трябва да бъде съобразена с факта, че в нея трябва да се побира лаптоп или таблет. Освен това, тя трябва да бъде подходяща за повечето тоалети от бизнес гардероба.
Умението да се лавира между деловия дрескод и модните тенденции не е лесна задача. Но тази есен дизайнерите са обърнали достатъчно внимание на бизнес стила, което го прави един от основните източници на вдъхновение за есента на 2014 година.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар