Нощувки в изискан хотел, разположен в Студентски град

 

Ако сте в София по работа, предстои Ви бизнес среща, или пък сте на посещение на познати, то трябва да помислите за нощувката.

В настоящата статия имаме удоволствието да Ви представим един уникален хотел, предлагащ нощувки в София, а именно OLIVES CITY HOTEL

Истината, уважаеми читатели е, че на Ваше разположение има много хотели в Студенски град – София, но малко са тези, които ще Ви бъдат удобни, ще Ви предложат уют и комфорт.

Сред тях е и този хотел, който споменахме по-горе.

Много са предимствата на Olives City Hotel пред останалите, но позволете ни да изтъкнем най-важните, тези, които наистина ще забележите при посещение:

  • Разположен е на удобно място в Студентски град.
  • В близост има метростанция.
  • Намира се в подножието на Витоша.
  • Обслужването е професионално.
  • Хотелските стаи  – добре оборудвани, приветливи, красиви.

Естествено и много други предимства.

Хотелът предлага на своите бъдещи гости и посетители възможност за отпразнуване на специални тържества, сватби, кръщенета, празнуване на рожденни и именни дни, както и всякакви други тържества.

Освен за бизнес, хотелът предлага  идеална възможност за туризъм сред множеството пътеки и забележителности, които предоставя Витоша. Освен през лятото, зимата също има лесен достъп до ски пистата Витошко лале. По този начин, ако сте любипел – скьор, можете да съчетаете приятното с полезното.

Местата за паркиране в района не са особено много, но пък не попадат в зони за паркиране. Много компании предпочитат да изберат хотел в Студентски град за провеждането на различни обучения и фирмени мероприятия. Локацията е много удобна и за пристигане с обществен транспорт и с автомобил. Без да се налага да се търси място за паркиране или да се следи срока на зоните.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки