ОБЛЕКЛОТО СПОРЕД ФИГУРАТА – ГОЛЕМИ БЕДРА

obleklotoПочти няма жена, която да е напълно доволна от начина, по който изглежда. Все пак, най-важното е да обичаме тялото си и себе си, такива, каквито сме, но да не спираме да се борим за това, което искаме да променим. Някои дами са недоволни от размера на сутиена си, други от височината, състоянието на корема или пък широчината бедрата си. Дрехите в днешно време са достатъчно различни, достъпни и достатъчни за да успеем да поприкрием и променим всяко едно от посочените по-горе несъвършенства по себе си.

Големите бедра често могат да развалят цялата фигура на жената, а и не е задължително тя да е с наднормено тегло, за да се стигне до тях. В повечето случаи е напълно достатъчно докато се борите с тях, да промените начина си на обличане. Освен това, има много случаи, в които дори нормални бедра могат да изглеждат като бутове, ако не са обути в подходящ модел панталони или дънки. Ето как можете промените това, следвайки само тези няколко простички съвета.

 

Първото, което трябва да приложите като правило, е да се придържате предимно към тъмни цветове. Сигурна съм, че това си го знаете, но напомням, че тъмните цветове – черно, тъмносиво, тъмнокафяво, тъмносиньо, смаляват оптически размерът на бедрата ви, а понякога ефектът може да направо магически.

Хубаво е моделът на панталона или дънките да бъде с прав крачол, а не по кракът ви, тъй като подобен тип облекло би подчертало ширината в горната част на крака за сметка на по-тънките прасци.

Придържайте се към изчистени, едноцветни модели. Всяка шарка, която би привлякла излишно влияние върху краката ви, трябва да бъде подминавана в магазините. Същото важи даже с по-голяма сила за „изтърканите” и „избелели” модели дънки, защото светлината, която добавят към бедрата ви, ще ги направят по-големи, отколкото всъщност са.

 

Колкото до талията на панталона или дънките – най-добре е да се насочите към средната дължина. Няма да обяснявам какво прави високата талия с по-пълните бедра, защото смятам, че сте се убедили сами в това. Нещата стоят по по-различен начин с ниската талия. Всъщност този модел ще направи краката ви по-къси, така че внимавайте – комбинирайте ги с висок ток, за да балансирате визуално ефектът от тази талия.

Има панталони с вертикални райета – те са много добър избор за вас, защото освен че издължават крака, стесняват оптически и бедрата.

От значение е и моделът на топа или блузата, която носите. Дължината й ще  бъде перфектна за вас, ако свършва малко под основата на кръста.

Ако носите светъл панталон или дънки, можете да изберете по-наситен цвят блуза, който би привлякъл вниманието върху горната част на тялото. Подобен ефект може да се постигне и с подходящи аксесоари – обеци, по-масивни гердани и т.н.

 

Деколтетата с V-образна форма и блузите с едно рамо са много подходящи, тъй като също привличат погледа нагоре.

 

Едва ли ще ви учудя, ако ви напомня, че мини полите са нещо, което не трябва и да си помисляте да обличате. Моделът поли и рокли, който е подходящ за вас е с А-образна линия. Дължината им трябва да бъде малко под или малко над коляното или чак долу към глезена. Полите тип молив не са препоръчване.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки