Изработка на онлайн магазин и всичко, което трябва да знаем за него

Ежедневното нарастване на онлайн търговията и развитието на директните продажби в Интернет са достатъчни предпоставки все повече хора да искат да започнат нов бизнес чрез онлайн магазин за продажба на продукти или услуги. Какво обаче представлява един онлайн магазин или сайт за продажби?

Онлайн магазинът е вид уеб сайт, чиято основна цел е да представя продукти, услуги и други, с цел директни продажби, от които разбира се, се печелят пари. Това е с други думи продуктов каталог, който е разработен и оптимизиран за онлайн търговия и продажби, чрез добавянето на всички необходими функции за онлайн продажби. В своя онлайн магазин всеки може да продава както реални продукти, така и услуги, файлове или дигитални продукти, като вашият сайт дори би могъл да работи и автоматично, без вашата намеса, стига да е изработен така, че след еднократна настройка, да може да работи самостоятелно.

Изработка на онлайн магазин от 3D Web Design

В случай, че и вие искате да създадете нов бизнес и се интересувате от изработката на онлайн магазин, то в следващите редове ще получите информация относно някои от предимствата на онлайн магазините на фирма 3D Уеб Дизайн, която има над 13 години опит в тази сфера. Едно от най-важните неща за вас като собственици на онлайн магазин, за да си нямате неприятности, е това дали вашият сайт ще бъде изработен, съгласно изискванията на GDPR и ОРЗД – Европейски регламент за защита на личните данни. Избирайки 3D Уеб Дизайн за изработката на онлайн магазин можете да бъдете сигурни в това, както и в прозрачното създаване на вашия онлайн магазин, без никакви скрити разходи по-късно, както и допълнителни такси. Огромно предимство за вас е, че можете да добавяте колкото поискате продукти, категории и подкатегории без ограничения, а освен това имате право и на бърз и евтин ъпгрейд на системата когато пожелаете, защото 3D Уеб Дизайн разполага с над 750 готови модула за всеки вид магазин.

Други предимства да изберете изработката на онлайн магазин от 3D Уеб Дизайн е, че за разлика от други оферти на българския пазар, фирмата не ви продава евтина екомерс система за онлайн магазин, за която в последствие да плащате безумно скъпи плъгини, а напротив – повечето допълнителни модули за платформата са безплатни, а платените са обикновено на цени от 30 до 60 лева.

Имайте предвид, че вашия сайт може да бъде многоезичен, на колкото езика пожелаете, освен това имате всякакви възможности чрез административния си панел, на които ще бъдете обучени безплатно след създаването на вашия онлайн магазин от 3D Уеб Дизайн. Относно разплащането във вашия сайт, то може да става по банков път и с всички видове кредитни карти, освен това имате възможност и за разплащане през Epay.bg и Easypay.bg, както и PayPal + оше над 45 други безплатно включени разплащателни системи. Бъдете сигурни, че магазинът ви ще се изработва от експерти в сферата, които вече са изработили над 540 онлайн магазина, направени с най-различни платформи, така че можете да им се доверите на 100%.

С поръчката на “Онлайн магазин Максимум” от 3D Уеб Дизайн вие ще получите магазин с уникален дизайн и наистина много екстри на цени стартиращи от 550 лева и ценообразуване според необходимите за вас функции и сложността на дизайна. Този тип сайтове са подходящи за изграждане на средно големи и големи онлайн магазини, като е гарантирано, че продават много и се класират високо в Гугъл с лекота. Имайте предвид, че останалите български фирми, предлагащи сайтове със същите възможности и качество са на пъти по-висока цена от тази. Другото голямо предимство за вас е, че онлайн магазините на 3D Уеб Дизайн нямат цена за поддръжка и не им е необходима такава. След изработката, вие получавате безплатно обучение и сами можете да променяте всичко по сайта си през админ панела му. Единствените ви разходи остават хостинга и домейна на сайта ви, без които той няма как да функционира.

Фирма 3D Уеб Дизайн ще ви съдейства и за SEO оптимизацията на вашия онлайн магазин, защото тя е изключително важна за вашите бъдещи продажби. Бъдете сигурни, че ако сайтът ви не е класиран добре, той никога няма да ви носи пари. Така че е повече от задължително да помислите за публикуване на публикации в други сайтове с линк към вашия сайт, така наречения линк билдинг, за да получите интерес към своите продукти или услуги, а от там и повече клиенти.

Поръчайте изработката на онлайн магазин от 3D Уеб Дизайн и ще останете 100% доволни, защото няма да откриете по-добро съотношение между цена и качество на българския пазар. Поръчайте изработката на качествен онлайн магазин или качествена оптимизация на телефон: 0898 615 736.

Slamka2
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки