Отдаване на коли под наем в България

Една от конкурентните бизнес ниши в България е свързана с отдаването на коли под наем. Немалко фирми предлагат т.нар. рент а кар на разумна цена, като следват конкретни цели и приоритети. Качеството се познава основно по предложените цени, автопарка и процедурата по усвояване на автомобилите.
За съжаление съществуват клиенти, които имат оплакване от некоректни търговци предлагащи коли под наем. Възмущението на гражданите идва от тромавия и понякога дразнещ процес за получаване на превозно средство. Само тези от вас, които не са стояли с часове в депото за автомобили не знаят колко сложно е да получиш МПС.
Не такива са нещата обаче ако заложите на G-rent намираща се на летище София, защото това е една по-различна и интелигентна фирма за рент а кар услуги. И тъй като подозираме, че ще питате кое е различното искаме да акцентираме върху пет важни неща:
– Ние имаме традиции в отдаването на коли под наем и се стремим да обслужваме клиентите си, както подобава на една европейска фирма с високи претенции.

– При нас няма да срещнете поредното немарливо отношение, десетки затруднения и формалности, а ще се насладите на една бърза процедура по наем на автомобил.

– Разполагаме с млад и лъчезарен екип, който ще превърне прекараните минути в автопарка ни в истинско удоволствие, на което неминуемо, ще се насладите.

– Искате информация за цените, да ще получите особено ако отделите време на промоциите за коли под наем в уебсайта ни.

Заключителни думи
Всичко това е минимална част от нещата, които G-Rent са подготвили за вас. Не ги пренебрегвайте и елате за да се уверите с очите си в нашите немалки възможности. За годините ни съществуване в бизнеса сме се научили на златното правило, че клиента винаги е прав. Няма да предадем доверието ви и ще се радваме ако вземете автомобил от нас.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки