Поръчка на кухня онлайн – плюсове и минуси

grad Ruse Бизнес

Закупуването на кухненско обзавеждане не е никак лесна задача. Добре е, че подобни мебели се закупуват веднъж на няколко години, което означава, че трябва да бъдете изключително внимателни, подбирайки новото обзавеждане.

В статията Ви представяме няколко плюса на онлайн пазаруването, касаещо обзавеждане, и по-специално кухнята, както и минусите, които онлайн пазаруването крие, недостатъците, които са факт при покупката без да сте видяли на мостра кухнята.

Един от най-големите плюсове на поръчката на кухня по електронен път, както добре се досещате, това е огромният избор от предложения.

Днес в България редица сайтове (електронни магазини) продават кухни и кухненско обзавеждане онлайн. Огромната конкуренция, високото ниво на обслужване, което почти всички мебелни компании предоставят на крайните клиенти, прави така, че оналйн да можете да избирате, като нещата да се случват изключително лесно.

Именно и лесното закупуване на мебели е вторият плюс. Не е нужно да обикаляте по шоуруми, а благодарение на мобилното си устройство, или пък на домашния компютър, можете да изберете точните мебели, точната кухня, която желаете.

Сред другите плюсове е и възможността за проектиране на индивидуална кухня, уникална, кяхна по избор на Вас, в случай, че сте по-взискателни и изисквате луксозно изпълнение на кухня.

Повечето големи фирми предлагат услугата “проектиране на триизмерни кухни”, благодарение на която можете да видите във виртуален, триизмерен вид вашата бъдеща кухня, като в проектът можете да добавите или извадите елемент, т.е. можете да варирате спрямо някаква база, което е чудесна възможност.

Е, няма как да не откроим и недостатъците. Най-честият недостатък е това, че обемната кухня трудно може да се представи реално и понякога се получават малки разминавания в размерите, т.е. представяме си кухнята с един размер, а когато пристигне и се монтира, то се оказва малко по-малка, например.

Често по-възрастните и клиентите с по-старо разбиране  предпочитат да видят изложена дадена кухня, преди да я поръчат. Именно и това стеснява и ограничава възможността от избор на различна кухня, но повечето мебелни компании разполагат с няколко базови модела, които в случай, че ВИ допаднат, да поръчате.

Все пак можем да обобщим, че поръчката на кухня онлайн дава повече предимства, отколкото недостатъци. Много  е важно, ако поръчвате онлайн, да искате подробна информация за всеки детайл, за материалът, за сроковете, за всичко! Любезните консултанти ще Ви запознаят с детайли, без значение на кой онлайн магазин за мебели сте се спряли. Достатъчно е да искате подробности.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки