Приятни и лесниуроци по английски език

Ако търсите различните уроци по английски ези, то най-добре използвайте силата на сугестопедичното обучение. То е съвкупност от психологически и педагогически похвати, които ви помагат да усвоите материала по-бързо и лесно, отколкото при класическите чуждоезикови курсове познати у нас и други точки на света.

Професор д-р Георги Лозанов, е изобретател на метода сугестопедия, по който учат хиляди български граждани на различна възраст. В специализираните школи, каквато е „Allegro Vivace” в Софиясеразиграваттеатралнипостановки на английски, коетозабавлявакурсистите и гикарадазапаметяватдумите, безникаквонапрежение.

Що се касае до времетраенето на този вид курсове по английски, то зависи най-вече от това колко модула, ще запишете. Повече информация, можете да видите в уебсайта на центъра, който сме представили по-горе. Групите се състоят от дванадесет души на различна възраст и пол. Съчетанието възрастни и млади, да се обучават рамо до рамо, дава очаквано добрите резултати, цари атмосфера на уважение и внимание.

И макар, че сугестопедия прави разлика от останалите видове уроци по английски език, и тук съществува специален учебник разработен за целта. Последният ще получите, когато се запишете в център „Allegro Vivace“ в градСофия и заплатитесъответнатасумаза образованието си.

Освен английски, вие имате на разположение още няколко езика: испански, френски, немски и и италиански. Квалифицирани преподаватели, ще се погрижат да останете напълно доволни от пребиваването ви в учебната зала. Липсата на нерви, лекотата на уроците и интересните занимания в клас, ще ви накарат да обикнете метода и да научите избрания чужд език.

В обобщение

В случай, че метода ви допада, трябва да дадете максимума от себе си, за да постигнете отличното ниво, към което се стремите. Сугестопедията ни предразполага към себеотдаване на 100% и изкарване на целия ни потенциал. Дано сме били полезни с дадената информация, относно по-различните уроци по чужди езици.

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки