Професионални дейности по отпушване на канали

В София отвориха врати редица компании, предлагащи услуги по поддържане и изграждане на водопроводни и канализационни мрежи, отпушване на канали и други сходни. Малко са, обаче компаниите, които предлагат качествени услуги, при това на конкурентно добри цени.

Една от компаниите, които Ви препоръчваме ,в случай че настъпи авария в домакинството Ви, това е фирма Евроканал ЕООД.

Компанията е основана 2001 г. с предмет на дейност изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни мрежи, отпушване
профилактика и видеодиагностика на канали, отводняване на помещения, отстраняване на аварии по ВиК мрежата. Дейността на фирмата обхваща и:
۷.почистване, профилактика и измиване на изгребни / септични / ями,
۷.измиване на улици,халета,плацове и помещения,
۷.доставка на вода,
۷.почистване на мазнино уловители на хипермаркети,автомивки, автосервизи, промишлени предприятия,заводи ,цехове, бензиностанции
۷.почистване, профилактика и поддържане на канализации на бетонови възли и др. подобни обекти, където утайките от бетон и твърди отпадъци се наслагват и втърдяват по канализационната мрежа;
۷.почистване на био басейни и пречиствателни станции
۷.отпушване на всякакъв вид тръби от ф50 до ф1200.
Фирмата разполага с голям броя специализирани автомобила – 24м³, 15 м³, 12 м³, 10 м³ и 9-кубикови цистерни, 2 микробуса, оборудвани с професионална техника и машини.

Екипът от професионалисти, които работят за компанията ще Ви впечатли още от мига, в който Ви посети.
Лоялност, качество, добро обслужване – това са само няколко от характеристиките, с които се отличава компанията ЕВРОКАНАЛ ЕООД.
Ако сте решили да наемете подобен специалист, можете да позвъните на телефон: +359888404765, на който любезен служител ще Ви изслуша, ще разбере за дадения проблем и ще изпрати авариен екип, който по възможност за най-кратко време ще оправи аварията.
Финални думи, фирмата, която по-горе споменахме е доказано добра, за това говорят и добрите атестации, и споконйо можете да и се доверите.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки