Регистрация на фирма в град Русе

Ако желаете да  регистрирате фирма в град Русе, но не знаете към кого да се обърнете, то настоящата полезна информация ще Ви помогне за да се ориентирате.

Напоследък, през последните няколко години, редица счетоводители отвориха офиси. Счетоводители, които преди година са завършили висшето си образование в това направление. Естествено, не искаме да омаловажаваме труда на младите и амбициозни колеги, но все пак трябва да кажем, че опитните счетоводители трябва да притежават познания, контакти, да са наясно с измененията, тъй като те се правят почти ежедневно, да следи тенденциите и актуализациите, и всичко това при пазарни цени, т.е. на добра цена.

В Русе и региона, през последните години се забелязва силен ръст на чужденци, предимно от Румъния, които регистрират фирми. Някой прехвърлят бизнесът си на родна територия, други – създават собствен такъв. Често, клиенти питат за това, кой може да им регистрира фирма, т.е. търсят надежден счетоводител. Такъв е случаят с Evristika.eu, които години наред са се доказали като добри специалисти. Ако търсите фирма за счетоводно обслужване, такава, която да стартира счетоводството Ви, да поддържа фирмените Ви сметки, заплати, ТРЗ и други, то това е мястото.

Подаването на ГФО също е важен елемент, който е веднъж на година,  и трябва да се изготви отчет от опитни специалисти, преди да се подаде. Това е още една причина да се доверите на опитните колеги от Евристика ИЮ. Свържете се още днес на телефон  0898320718

С какво още може да Ви помогне компанията?

Предлагат се следните важни услуги:

  • регистрация по ддс
  • счетоводни услуги(обслужване) – счетоводно обслужване на територията на град Русе и по електронен път – за цялата страна
  • ТРЗ услуги(обслужване) – ако сте фирма с повече служители, то тази услуга е за Вас.
  • Дизайн – в случай, че имате нужда от лого, уеб сайт и други подобни..
  • Реклама – без реклама не може! Съществува правило, че 20 % от приходите трябва да отиват за реклама!

 

Гаранция, че успехът ще бъде наличен, а партньорството  – затвърдено във времето!

 

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки