Санкции за работодатели без климатици

Държавните и частни фирми, които не осигуряват подходяща температурата  за работа в помещенията си подлежат на съответните санкции. Глобите стартират от 1500 до 15 000 лева, като през летния сезон. Ако все още не сте се ориентирали към избор на климати, то със сигурност пролетта, е вашият сезон.

Какви климатици да купим?

Март и април са месеците, в които големите фирми за климатици, тип ала Daikinпродаватпо-старимоделиустройства на супер цени. Получавате избор между таванни, подови, касетъчни или колонни системи на високо равнище със съответната гаранция.

Разбира се, съществуват и много други производители, към които да се обърнете. Компаниите на световно ниво са: Mitsubishi, LG, Samsung, Panasonic и прочие. Не е тайна обаче, че можете да купите инверторен или конвенционален климатик и на по-скромна цена, ако се обърнете към продуктите на Midea например.

По-важното в случая, е да изградите благоприятна среда за работа на подопечните си служители, за да се чувстват добре изпълнявайки професионалните си задължения. Всичко останало би било пагубно и ще ви коста сериозни разпри с институциите за защита на труда.

Вие като работодател имате правото да решите, каква да бъде климатичната инсталация в офиса или халето ви. Водещата идея тук, е покриване на законовите норми и миролюбива среда за труд, която със сигурност искате да постигнете.

Дали ще гласувате доверие на японското качество с марка Daikin, или на нещо по-евтино зависи от вас. При всички положения обаче, сте отговорни пред персонала си и желанието му да работи в нормални атмосферни условия.

В заключение

Купете енергоспестяващ климатик, който да даде максимални резултати спрямо дейността ви. Нямаме дори секунда съмнение, че този подходби бил една голяма крачка за бизнеса ви, какъвто и да е той. В края на тази статия, ви желаем успех и всичко най-добро по пътя към големите успехи. Чао и до нови срещи.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки