Система за граматичен анализ от Slovored COM

Slovored.com е един от най-полезните БГ сайтове. Днес ежедневно биваме свидетели на правописни грешки, било то по форуми, новинарски портали, в коментари на блогове и други.gramatika

Постоянно ни дразни, когато видим репортаж на журналист, “оставил си ръцете”, като от бързане е допуснал десетки грешки.

Е, има решение за правописът и граматиката и подобряването на всеки един, просто е необходимо да се обърне малко внимание.

Достатъчно е да разгледате проект Slovored.com – можете да почнете още днес. Според нас, ако отделяте по 10 минутки в този сайт в продължение на месец – два, то със сигурност ще сведете грешките до минимум.

Освен, че ще научите много за БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК, ще можете да тествате и познанията си, които сте натрупали.

Един от най-привлекателните и добре развити модули на Словоред ком към този момент е проверката за правопис. Система, която лесно и бързо разпознава грешка в даден текст и дава възможността да бъде коригирана. Толкова е лесно всичко, само и единствено трябва да си кажете: “Край, вече няма да се излагам”.

Изразявайте се със самочувствие, подобрете правописа си и лесно ще повишите рейтинга си.

В този ред на мисли искаме и да апелираме да спрете да коментирате и пишете на латиница, на текст, който в началото на дигиталната ера бе предвиден за обмяна на съобщения – СМС-и. Умоляваме Ви, пишете на кирилица, Българският език е толкова красив, благозвучен и привлекателен, че трябва да го цени ми популяризираме.

Връщаме се отново на сайтът, който презентираме в статията. Друг огромен плюс, който вероятно сте забелязали, това е опростеният интерфейс, лесното му ползване, бързината на зареждане. Все фактори, които допринасят за бързото развитие на този проект.

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки