Защо е необходимо почистването от сняг?

Когато дойде зимата, настъпват неприятните проблеми свързани със снегопочистването. Общинските служби не смогват да обслужат всяка улица, а снегът продължава да вали обилно. Какво да направим в такъв момент? Самите граждани често нямат необходимото време, което да отделят за общата кауза по снегопочистване пред входовете и паркингите, а зимата продължава да изненадва. Затрупаните от сняг улици и пътни платна, стават изключително труднопроходими за пешеходци и автомобили. Статистиката сочи, че процентът на пътно-транспортните произшествия е внушителен през зимния сезон и една от основните причини са непочистените от сняг и лед участъци. Общините са безсилни да се справят, гражданите нямат необходимите време, техника и умения, остават само частните фирми за снегопочистване. Доверете се на професионалното обслужване на “Почистване ЕООД“. Фирмата поема ангажимента да почиства от сняг улици, паркинги, околоблокови пространства, терени пред търговски обекти, дворни места, покриви и козирки. “Почистване ЕООД“ предлага: експресно, еднократно и абонаментно почистване от сняг, лед и ледени висулки. Услугата “абонаментно почистване“ представлява вид услуга, която се извършва периодично. Например, абонирате се за тази услуга и забравяте цяла зима за почистване от сняг на покрив, дворно място, площта пред входа и паркинга. Екипът на фирмата, ще следи обстановката и при всеки снеговалеж ще идва да почиства снега, без да се налага да им звъните за подсещане всеки път.
Експресното почистване е услуга, практикувана в екстремен случай, като например: рано сутрин тръгвате за работа, а колата ви е затрупана със сняг, не можете да я освободите от оковите на снежната обвивка, а дори и да успеете, не можете да я изкарате от парко-мястото, поради затрупания паркинг. В такъв случай, най-оптималният вариант е да се обадите на нашите специалисти, които ще откликнат своевременно и ефективно на вашия сигнал. Фирмата разполага с необходимата снегопочистваща техника, инструменти и схема на работа. Специалистите ни са професионално обучени и работят експедитивно при всякакви ситуации.
Еднократното почистване на сняг – добър вариант, но до време. Например, изсипва се огромно количество сняг, всичко е затрупано и няма излизане, след което снеговалежът спира и идва фирма за почистване на сняг. Снегът се почиства, събира и извозва. Теренът е почистен, но след неопределено време отново започва да вали и отново затрупва всичко. Единственият изход е пак да се обадите на нашите служители, които да дойдат и да ви освободят от снежните несгоди… и така до следващия път, като в омагьосан кръг. Именно поради това, най-оптималният вариант, да се абонирате за услугата и при следваща такава ситуация, дори няма да ви се наложи да звъните по телефона. Грижата ще бъде поета от нашите сътрудници, които при всеки снеговалеж, ще пристигат на мястото, ще отстраняват снега и леда, без дори да се налага да ги подсещате за това. Освен това, при абонаментно почистване със сключен договор, нашите екипи периодично посещават адреса и държат под контрол състоянието на обекта. При необходима нужда, екипът веднага се включва да нормализира положението. Освен наземните участъци, същото важи и за покривите.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки