Високоефективно оборудване за банки

Нуждаете ли се от ново поколение банкнотосортиращи машини? Имаме решение за Вас!
Качествените и надеждни машини за боравене с големи суми пари са необходимост за всяка средна и доли над средната финансова институция. Без значение, дали се касае за банков офис, клон, или представителство на друг тип финансова институция, повечето трябва да разполагат с високоефективни банкнотоброячни и сортиращи машини.

Какво е важно да се каже за техниката, и услугите по попддръжка, предлагани от tsst.bg ?

рябва да отбележим, че машините, продуктите, които се предоставят от компанията са бързи, сравнително с ниско ниво на шум и са надеждни при сериозна натовареност.

Иначе казано, ако сте представител на банкова институция, на финансов офис, или на транспортна компания, оперираща с големи парични потоци, то трябва да отделите сериозно внимание на компанията и да разгледате различните предложения.

Повечето модели банкнотосортиращи машини разполагат със съвременна и най-модерна система за анализиране на банкнотите, проверка валидността им, което гарантира 100 % борба с фалшификатите.

Позволете ни да Ви споделим къде се използват този тип машини към днешна дата в България…

Почти във всяка банка има подобни машини. Често клиентите предявяват своите специфични изисквания, например, в даден момент желаят сумата да бъде разпределена по различни копюри и банковия служител, вместо да брои на ръка, което сами се досещате, че би отнело изключително много време, ползвайки машината спестяват десетки минути. Понякога времето може да е и часове.

Друг пример за банкоброячните машини, предимно за монети. Помните времената, в които на касата се появяваха недоволни клиенти, с чували жълти стотинки? Е, днес, през 2019 година, често се появяват подобни клиенти при разплащане на комунални услуги, но ако се появи в банката подобен клиент, то ако тя разполага с високотехнологично оборудване за броене на монети, то времето, което ще е необходимо, е сведено до минимум, да речем – десетина минути.

E, приятели на Slamka.com, в настоящата статия Ви представихме компания, предлагаща подобни продукти и услуги, компания, която предлагаща банкоброячна и банкнотосортираща техника.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки