Време e за шопинг с приятелка!

LUKSOZNI OPAKOVKI ZA PODARATZIРазкошна мода и през есен-зима 2015-16

Колкото и да не ни се иска, астрономическата есен настъпи без дори да изчака да се насладим докрай, тъй както подобава, на последните слънчеви лъчи, предизвиквайки в съзнанието ни безброй безценни спомени с най-близките ни същества на този свят!

Дотук с тъгата по лятото! С настъпването на есента е време да направим място в гардероба и шкафчетата си за невероятно стилни и модерни облекла, с които да блеснем още повече!

Задължителните нови покупки за дамите

Прелестно ново палто

Есента има особен нрав – често ни изненадва с дъждове и студове, вледеняващи топлината в душите ни. Е, време е да се подготвите, мили дами, за рязко падане на температурите и чести дъждове с едно разкошно ново палто с по-разчупена или класическа кройка, раздвижено по един повече от приятен начин с копчета, ципове, катарами и всякакви други декоративни елементи.

Избор на перфектното палто според фигурата

За онези сред вас, които могат да се похвалят с фина снага и впечатляващо дълги крака се препоръчват дългите палта, стигащи до земята, тъй като те биха очертали просто очарователно крехката ви фигура, придавайки ви изключителна нежност и женственост.

Съчетаването на подобни палта с дамска чанта тип куфар, или с някой сравнително доста по-практичен модел, семпли дънки, прекрасно очертаващи дупето и бедрата, и стилни боти представлява една вечна комбинация, която никога няма да излезе от мода.

Шалът – „най-добрият приятел на палтото“

Знаем за неизмеримата любов към шалчетата, ала за да изглеждате пленителни и красиви, съчетайте ги нежно с някой декоративен елемент от облеклото си.

В цветово отношение, сезон 2015-2016 година отново има какво да предложи на всяка дама, която следва модните тенденции. Палта или якета, жилетки или елеци, представени в нежни слънчеви цветове и приятни отенъци на кафяво, червено, синьо и т.н. ви очакват нетърпеливо  по закачалките в стотиците магазини за дрехи!

Автор на публикацията: http://webselo.com

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар