Зимни детски ботуши и модна тенденция

Не само при възрастните но и при подрасващите има мода и тенденция в обувките. Преди години нещата бяха доста опростени не само в България, но и извън СИВ. Имаше няколко модели детски обувки и модата течеше много по-бавно. Сега нещата са различни , всяка година идват нови цветове, нови материали за малките малчугани и постоянно нови модели.

Ценовите политики на всички производители са различни, както можете да си намерите детски ботуши за 20-30 лв, така може да намерите и още една нула отзад, а най-вероятно ще са направени от една и съща материя.

Тази година отново се връща комбинацията с велур и свежите цветове, с много флорални мотиви и не толкова с анмимационни герои.

Има модели с подплънки, които имат възможност за махане и така можете да купите с два до три номера разлика.

Разбира се последните години особенно на мода са екологичните материали. Все повече се търсят естествени материи, от чиято вероятно да повлие на евентуална алергия е много по-малка. Най-вече разбира се трябва да се гледа обувката да бъде удобна и аргономична. Детското краче е крехко и хубавата обувка е от изключително важно значение.

Ако отивате да купите детски ботуши направете един бърз SWOT анализ между цена, качество , марка и естетика и наравете най-добрият логичен избор, без да робувате на марка.

Един добър вариант да спестите малко пари са и онлайн магазините, където можете да намерите много по-евтино търсеният от вас модел детски обувки. Недостатъка е че може да забави вашата реална покупка до 1 до 2-ва дни.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки