Да добавим цвят към сексуалния си живот

Усещате ли, че стресът, причинен от натовареното ви ежедневие изстисква забавлението от това да се чувствате на върха в спалнята? Сред повечето двойки, при появата на този проблем, настъпва разочарованието, а след това и паниката, от това, че техният сексуален живот пропада по време на настъпилия стресов период. Появява се налудничавата идея, че много трудно могат да се справят със състоянието в което са попаднали. В тези моменти е добре да помните, че най – важното е да останете заедно, свързани, както през периодите на възход, така и когато времената не са чак толкова добри за връзката ви. За всеки случай, когато сексът не е на тема на размисъл, но нещата не вървят, уверете се, че вие и партньорът ви сте един за друг.
Ето няколко лесни начина с които можете да прибавите малко цвят в сексуалния си живот. На първо място е добре да помните, че когато разговаряте, вие заздравявате връзката си като си оказвате подкрепа и съпричастност, с което увеличавате шансовете си сексът вече да не е скучен. Бъдете позитивни, уважавайте се един другиго. Така да се каже прехапете езика си, когато искате да се оплачете за нещо на партньора ви. Това ще натовари излишно връзката ви, а в тези стресови ситуации не е нужно да добавяте още стрес. Факт е, че е трудно, но положете усилия да не пренасяте всичко, което сте насъбрали, в леглото. Запомнете, че използването на неумерен език пред и за вашата половинка може пряко да се отрази на връзката ви. Вярвайте в това, че имате бъдеще заедно. Стресът всява опасения в способността на повечето двойки, че няма да успеят да останат заедно, а несигурността, от друга страна, при такива обстоятелства усложнява взаимоотношенията.
За това седнете заедно и поговорете, направете планове заедно как да се почувствате по-добре и сигурни във връзката ви. Повярвайте ми, това ще подпомогне много вашия сексуален живот и либидото ви.
Подобни материали можете да откриете на bglady.net

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки