Прелестна дамска мода и през есен 2015-2016

igrinauma 268x80 1 Здраве

Чуйте „писъка на модата“ през идния есенно-зимен сезон

Хайде на пазар! Хванете някоя приятелка под ръка и се отдайте на най-ефективния душевен масаж, какъвто именно е шопинга!

Разкошни модели обувки, дрехи, чанти, както и всякакви други стилни любими дамски аксесоари ви очакват по закачалките и рафтовете в безбройните магазини за дрехи!

Смяната на сезоните определено се отразява и на вътрешната ни нагласа и настроение. Завладени от новите разкошни модни предложения, ние се втурваме в търсене на прекрасни одежди, с които допълнително да подчертаем по един очарователен  начин индивидуалността си.

На какво да заложим през новия есенно-зимен сезон?

Модата през настъпващия моден сезон за 2015-2016 година предлага на всекиго по нещо! Независимо дали сте привърженик на класическата визия, представлявайки един неостаряващ, вечен стил, или сте склонни да експериментирате с нещо ново, интересно и крайно нетипично за вас, благодарение на невъобразимо широкия набор от предложения в стилово отношение, ще можете да разчупите индивидуалния си стил по един просто прекрасен начин!

Модерните цветове през есен-зима 2015-2016: какво ще кажете за дълбоката пленителност на цвят бургунди?

Романтика в модата: цвят бургунди за всяка дама, обичаща модните предизвикателства

Готови ли сте да се премените в разкошния винен цвят?

Дълбоко наситеният червеникав оттенък винаги се е смятал за специален и малко по-претенциозен цвят, който изисква изключително добри модни умения по отношение на различните стилови съчетания.

Палта, якета, шалчета, чанти и какво ли още не, представени в любимия и изключителен модерен през този сезон цвят бургунди представлява един отличен моден избор, който няма да ви предаде.

Настрана от него, тъмните матови нюанси на зелено, сиво, синьо, кафяво, червено, розово и така нататък ще доминират през новия моден сезон.

Ретро мотиви, съчетани просто чудесно с флорални декоративни елементи, ще присъстват почти във всяко облекло! Готови ли сте да се гмурнете в необятния моден свят? Давайте смело като не забравяйте да експериментирате с различни модерни визии и този сезон!

Автор на публикацията: http://webselo.com

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки