Как да изберем добра нотариална кантора

нотариус маркова Бизнес

Ако ни трябват услуги от нотариус, то трябва да се доверим на такъв, който е вписан в регистъра. През последните години, за една зла участ, бяха регистрирани десетки опити за измами с имоти. Често, причина се явяваше изкуствен, недействащ нотариус.
Поради тази причина, ако ще сключвате дадена сделка, то правете това с нотариус, който е легитимен, който е вписан в нотариалната камара и който има собствен номер.
За да проверите дадено име, можете да разгледате сайта http://www.notary-chamber.org/, който е официален на нотариалната камара на България.
Ако лицето, нотариусът, който проверите не фигурира в този списък, то тогава по-добре потърсете друг.

А що се отнася до услугите на нотариусите, те, както добре знаете са традиционни:
Вписване на документ, прехвърляне на моторно превозно средство, в това число автомобили, мотоциклети, лодки, каравани, камиони, бусове и други, както и имоти, апартаменти офиси, заведения и други.
Естествено, понякога се прехвърлят дялове в дружества, а в други случаи се заверяват документи, които да послужат пред различни институции.
В случай че сте в град Бургас и търсите нотариус, то ние ви препоръчваме да потърсите съдействие от нотариус Маркова.
Чрез нея гарантираме качествено обслужване, обслужване, което е едно от най-важните условия, оказващи влияние върху вашия избор. То се постига благодарение на комплекс от възможности и умения, натрупани като следствие при богат професионален опит. Внимание към детайлите. За да получите едно наистина първокласно и професионално обслужване от избрана нотариална кантора, то се изисква огромно внимание към детайлите на вашия казус, както и добро познаване на законодателната рамка. Това ще ви гарантира липсата на пропуски и бързата обработка на документите, което ще Ви спести време, енергия и действия от Ваша стана.

Лоялност – служителите на кантората са изключително коректни и ще ВИ информират за всяка стотинка ,която ще трябва да заплатите за дадената услуга, както и действията, които ще се предвидат по узаконяване на сделката.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар