Как да търсим изгодни самолетни билети?

Как да търсим изгодни самолетни билети? Полезна статия от създателите на проект На Пазар нет

С добро планиране и проучване ще можете да пътувате до вашата любима дестинация без това да се отрази много на бюджета ви. В тези няколко реда ще се опитаме да съберем няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да намерите по-лесно евтини самолетни билети.

1. Обръщайте внимание, когато в средствата за масова информация се споменава определена авиокомпания, това значи, че най-вероятно към момента провеждат рекламна кампания и едно от нещата, част от кампанията им е да се продават временно евтини самолетни билети.

2. Проявете гъвкавост в плановете за полетите си. Вторник, сряда и събота обикновено са по-евтини дни за летене. Това е валидно и за много късни и много ранни полети. В празничния сезон билетите по правило са доста по-скъпи. Това важи и за сезона на отпуските.

3. Интересувайте се от пакетните оферти на авиолиниите. Често ако вземете кола под наем и направите резервация за хотел от самолетната компания, пакета ще ви струва по-малко. Винаги сравнявайте техните цени и изчислете колко би ви струвало всичко, ако плащате за хотел отделно.

4. Потърсете сайтове за сравнение на цените на самолетните билети. Ще ги намерите в Интернет с ключови думи “евтини самолетни билети”, “самолетни билети цени“, “самолетни билети промоции” и други, за които може да ви хрумне.

5. Резервирайте отрано. Колкото по-предварително купите вашите билети, толкова по-насметка ще е вашия билет. Това е по-трудно приложимо, отколкото изглежда и трябва да измислите план доста преди датата, на която ще летите, но средствата, които ще спестите ако направите малко усилия не са малко.

6. Поинтересувайте се дали авиокомпанията, с която ще бъдете има програма за лоялни пътници. Може да се предполага, че и друг път ще летите с тази авиолиния, и ако съберете повече точки в вероятно да летите по-евтино или ще придобиете някои екстри. Не неглижирайте тази възможност.

7. Важно е да знаете, че едни от най-евтините билети за самолети се продават от нискобюджетните превозвачи като: Wizz Air, EasyJet, GermanWIngs, Flyniki и други.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар