Кои са най-изгодните заеми и кредити през интернет?

Обяви в интернет, реклами залепени по спирки и около големите институции или пак на кварталния хранителен магазин, дори в пощата – това са все места, на които сте се натъквали на услугата бърз кредит онлайн. Заемът през интернет е на път да измести традиционните заеми и кредити от физическите банки не само защото е по-удобен, бърз и практичен, но и защото спестява на потребителя солидно количество време, излишни нерви и дори усилия за получаване на финансова помощ. Опциите са много, но според специалистите съществува определена категория онлайн заеми и кредити, които се смятат за най-изгодни от широката аудитория. Взимаме за пример фирмата Минизаем, тъй като е сред най-стабилните в момента в бранша, за да ви насочим към най-оптималните, сигурни и предпочитани начин за онлайн кредити днес. Заявката за исканите средства се извършва изключително бързо – т.е. през интернет, след като сте си направили регистрация в официалната страница на фирмата – minizaem.bg. Кредите и заемите са бързи, защото ви се дава гаранция за мигновено усвояване, което най-често става или по банков път или през разплащателната система easypay. Все пак можем да определим няколко специфични видове кредити online и заеми, над които наистина е добре да помислите, защото са изгодни и доста атрактивни.
1. Кредит без лихва
Ако заявите сума до 200 лв, можете после да я върнете, без да ви се начисляват никакви лихви. Този вариант е доста изгоден за покриване на текущи сметки или за скоростно задоволяване на потребителски нужди. На всяка жена и се е случвало поне 1 път да си обикаля улиците и да се влюби веднага в чифт красиви обувки, а на всеки мъж – да намери нещо ново за оправяне по колата нали?
2. Кредит без трудов договор
В днешно време в България голяма част от нас сме или самоосигуряващи се, или на граждански договор. Да не говорим, че безработицата е голяма и не винаги дори имаме работа. В такива случаи банките няма да ви отпуснат заем, но опцията кредит без трудов договор съществува точно в стабилните финансови организации!
3. Кредити без поръчител
Още по-сериозно стои въпросът с поръчителите. Сигурно доста често сте се изправяли пред трудността да намерите надежден, а и желаещ на добра воля, човек да ви стане поръчител за заем. Е в онлайн заемите такива заплетени ситуации не съществуват. Вие получавате парите си, без да е нужно да водите поръчители – та дори без да е нужно да ходите където е и да е!
4. Кредит до заплата
Най-често хората не съумяват да изкарат месеца с една заплата, а често сметките са с падеж различен от този на възнаграждението ви. За да не изпадате в излишни забави и за да не трупате лихви, най-добре се спрете на възможността да получите пари назаем до заплата.

5. Заем на вноски
Не е нужно и да изплащате цялата сума веднага, ако сте взели заем през интернет. Изберете своя най-удобен погасителен план и харчете парите си спокойно и разумно!

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар