Луксозни палатки под наем

Екипът на RIGHT RENTAL работи на родния пазар от повече от 10 години. Предлага професионално проектиране, изработка, доставка и монтаж на цялостни решения затранспорта, промишлеността, екологията, гражданска защита, спорт, култура и визуална комуникация, свързани със събития на открито.

Изследване за качестовото на предлаганите услуги, внимание към материалите, способността за адаптация и новаторството са част от положителните черти, които непрекъснато Right Rental следи и усъвършенства.
Компанията е лидер в България по отдаване под наем на палатки, тенти, шатри, специализирани конструции и изделия от алуминиеви части, покривала, изработени от висококачествени полиестер или PVC с различни модели и размери.
Лидерите в България лесно можете да ги познаете. А на кого да се доверите решавате Вие, но ние гарантираме няколко важни неща, а именно:
Качество, лоялност, добро обслужване, конкурентни цени.
Нещата, от които бизнесът се нуждае днес – през 2014 година.

Можете да разгледате подробно наши проекти, посещавайки раздел “УСЛУГИ”
Със сигурност ще останете очаровани от нашето прецизно изпълнение. Шатрите, които ще видите ще Ви впечатлят не само с качеството на изработка, но и с конструкцията си.

Ако Ви предстои бляскаво събитие под открито небе, ние ще се погрижим то да стане по незабравим начин, както за гости, така и за организатори.

Освен шатри, тенти и палатки, компанията предлага и допълнителни услуги, някой от които са: транспортни услуги, кетеринг услуги, осветление на специални събития, озвучаване, декорация, организация на ВИП събития.
Компанията разполага със собствен превоз и е готова да извърши своята дейност на територията на цялата страна, като от няколко години приема поръчки и в съседни страни – Македония и Гърция *.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар