Първа стъпка към отслабването: измерване с телесен анализатор ТАНИТА

За да отслабнете бързо и ефективно, за да узнаете кои храни трябва да спрете да хапвате или на кои да наблегнете, необходимо е да разберете повече за тях.

 

А това може да стане като измерите своите био параметри с помощта на телесен анализатор, например ТАНИТА.Блогомания, сподели статия, добави я в директорията за статии

Въпросната ТАНИТА е последна дума на техниката, японска разработка, уред от най-висок клас, на който се доверяват включително най-големите клиники в Япония, Западна Европа и Съединените Американски Щати. Доктор Камен Каменов оборудва медицински център ОРТО ПУНКТ с такава апаратура, за да предостави на клиентите си възможност да узнаят във високи детайли всичко, свързано с тяхното здраве.

 

И тъй – какво измерва ТАНИТА?

ТАНИТА може да измери количеството на подкожните мазнини в проценти на вашето тяло. И понеже разполага с разграфена скала, предоставени на лекарите, те биха могли да я интерпретират, да я анализират, узнавайки какво не е наред с вашето тяло. Може би ядете прекалено мазни храни, твърде много белтъчини, наблягате на месото и пренебрегвате зеленчуците, така ли е? Или пък газираните напитки, тортите, вафлите и пастичките преобладават във вашето хранително меню – познах ли? Вероятно да, но дори да е нещо друго – уредът ще го засече. И няма как да е иначе – това е биохимия, тези данни няма как да се скрият.

При мнозина мускулната маса е твърде ниска – намаляла е вследствие прекомерно гладуване и неправилни тренировки. Или пък не консумирате достатъчно белтъчни храни.

А вода пиете ли? Тя очиства организма, подобрява обменните процеси и е сред основните съставки на организма – всъщност над ¾ от нашето тяло е съставено от вода. Не позволявайте тя да се “изпари”.

Можем да ви помогнем с толкова много неща. Предлагаме на вниманието ви комплексна, издържана, проверена услуга, включваща и лекции – 13-седмичната ни програма за отслабване. Заповядайте на уебсайта на доктор Камен Каменов и прегледайте галерията ни, където ще видите мнозина, които свалиха килограми. Хайде, очакваме ви.

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки