Почистване и профилактика на септични ями

на септични ями софия Бизнес

на септични ями софия

Ако имате септична яма и възникне ситуация, при която се появява проблем с неприятна миризма от нея , не се безпокойте, въпросът може да бъде правилно и окончателно решен.
Вие се нуждаете от опитна професионална фирма за отводняване, отпушване и профилактика на водопроводни и канализационни системи. Почистването на септични ями е работа на хора, които са специалисти в тази област.
Ако не знаете как да откриете правилните хора и още повече, се интересувате от това, как става почистването на септични ями, както и още много любопитни подробности около почистване на септични ями, всичко това можете да научите, ако продължите да четете тази статия.
Какво причинява неприятната миризма? Това може да бъдат, както механични повреди на септичните ями, така неблагоприятната химико-биологична атмосфера, протичащи вътре в ямата. Запушването на септични ями може да бъде породено от много неща.
На първо място се поставя конструкцията на най-често разпространените септични ями. Самата конструкция ги предразполага към запушване и преливане, а това става, когато отпадните води превишат попивателната способност на ямите. Причина за препълването и преливането на септичните ями може да бъде също и ниската водопропусквателност на почвата, в която се намират повечето от тях.
За да получите качествено отводняване и почистване на септични ями, най-добре е да се доверите на професионална фирма.
Какъв е процесът на почистване на септични ями?
При наличието на някои от изброените по-горе фактори, които значително могат да повишат възможността да се случи запушване на ямите, е ясно, че се нуждаем от експерти, които да се справят с това. Специализираните за целта фирми притежават качествено оборудване и специални вакуумна почистваща техника, с която могат да почистят както септични ями, така и шахти или сонди.
При нужда от профилактика или авария, потърсете фирма ”Евроканал” ЕООД , която е специализирана в този род дейност. Адресът на фирмата е гр. София, кв. Врaждебна ул.46 N2a.
Обадете им се на тел.: 0878 777 807
Специалистите от ”Евроканал” ЕООД ще отпушат Вашата септична яма по Ваша заявка във всички квартали на гр. София, както и в прилежащите вилни зони.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар