Професионален счетоводител за град Русе

Счетоводство в Русе Бизнес

Ако сте ръководител на нов проект, тази статия е за Вас!

Ако сте ръководител на проект, но съвсем скоро сте започнали бизнес, то трябва да се обърнете към счетоводител или счетоводна къща. Това е първата част, тъй като професионалните счетоводители ще Ви насочат ясно и точно какво следва, и със документация, и с осигуровки, данъци и други.

Именно и поради тази причина Ви препоръчваме Счетоводна къща Евристика – точният избор на кантора в гр.Русе, и естествено, за околността.

grad Ruse

Нещо повече, експертите предлагат услугите и чрез съвременните технологии за достъп, каквито са комуникационните канали през Интернет, т.е. предлага се възможност за отдалечено счетоводство и разясняване на различни казуси, касаещи конкретни случаи.

И така, защо точно Евристика? Причините са много, но най-важните са:

 • Цена, тъй като икономическото положение в България е такова, че цената е едно от основните неща, които се гледа, е цените на Евристика са конкурентни и дори изгодни.
 • Качествено обслужване – истината е, че екипът е съставен от изключително добре подготвени професионалисти, хора, които ежедневно следят промени, касаещи Законодателството в България.
 • Лоялност – компанията държи на конфеденциалност и лоялност, тъй като това е изключително важен момент, който всички ръководители.
 • Своевременна намеса – когато Ви е трудно, екипът е готов да Ви се притече на помощ, за разнищване на сложни счетоводни казуси. Естествено, това може да повлияе на крайната цена, но поне знаете, че има на кой да се доверите, да поверите документацията си.

В обобщение на всичко написано до този момент можем ясно и точно да кажем, че ако сте:

 • Собственик на малка компания
 • Управител на голяма фирма
 • Ръководител на проект
 • Стартъп мениджър
 • Участник в Европейски програми

То спокойно можете да се доверите на Евристика ЕООД.

Сайтът, който посочихме по-горе, на счетоводна къща Евристика, ще Ви даде допълнителни разяснения за всички налични услуги, които се предлагат, както от него можете да заявите дадена счетоводна услуга.

Обобщеине на статията

Изборът на добър счетоводител, без значение за кой град става въпрос, дали за Русе, или за София, не е лесна задача.

Ние препоръчваме тази компания, тъй като служителите са всеотдайни, можещи и знаещи!

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар

 1. Маринов

  В счетоводната фирма са любезни и коректно ми правят счетоводството.

  Reply