Как да бъдем елегантни и същевременно красиви?

obuvki visoki tokcheta Мода

Обувките с висок ток са блян и желание за всяка жена, а този вид обувки се харесват и от много мъже. С високите токчета фигурата на жената става изваяна, стройна и сексапилна, а в същото време привлича внимание. Обувки с високи токчета се носят от дамите почти навсякъде.

В планината, в парка, в офиса, на официална вечеря, на бизнес обяд или среща, кино, дискотека…всички тези места са подходящи за дамски обувки с висок ток. Поради тази причина моделите обувки за всеки сезон почти задължително се предлагат с различна височина токчета. Независимо дали говорим за дамски ботуши, дамски боти, дамски официални обувки, или дори по спортни обувки, токчетата присъстват неизменно. Учените от години спорят до колко са полезни тези обувки за структурата на жената и нейната костна система.

Едва ли каквито и проучвания да излязат на явя дамите ще спрат да носят обувки с ток или ще се съобразяват с височината препоръчвана от ортопедите и специалистите, като най-здравословна за носенето на обувки с ток. Все пак дамите могат да се зарадват и да се отдъхнат. Оказва се, че височина до 5 см. е подходяща за носене, а в същото време обувките с ток извайват мускулатурата на прасците, както и цялостно на краката. Това спомага за тяхната издръжливост, както и за гъвкавост в коленете, даваща възможност те да се свиват по-лесно.

Освен това, някой проучвания показват, че носенето на токчета помага и на сексуалния живот на нежната част от населението на Земята. Не само с това, че носенето на високи обувки ще привлече вниманието на мъжкото съсловие, но и с това, че тези обувки стимулират различни мускули, които допринасят за сексуалното удоволствие при дамите. Все пак специалистите съветват да ограничите носенето на обувки с висок ток, защото колкото и да са качествени, красиви или да подхождат на дамските ви чанти, то те могат да бъдат и пагубни за тялото ви.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар