Как Венера – планетата на красотата и хармонията, определя нашето отношение към модата

Понякога, без да се замисляме, променяме своя индивидуален стил в дрехите и грима. Просто защото у нас се е появило такова желание. Оказва се , че нашето отношение към модата се определя под влиянието на Венера – планетата на красотата и хармонията, която всеки месец преминава в нов зодиак и ни дава нови възможности за себеизява.
Ако погледнем в огледалото на Венера, ще видим, че представителките на зодия Овен,със своята марсианска природа, са склонни към силни емоции и към напористо проявяване на най-силните си качества. За своя неповторим стил те се нуждаят от изразителен грим,уверена походка, ефектни жестове. За тях са спортния стил или костюмите с панталони, късите поли. Хубаво е в тоалетите им да присъстват контрастни цветови съчетания и тъкани с големи щампи, а от украшенията – изделия от злато с големи камъни.
Под влияние на Венера, Телците са спокойни, чувствени, често се отказват от лидерство, проявяват реализъм в действията и при избора си на дрехи.Те са много женствени и умеят да ценят красотата във всичките й проявления. Гримът им е спокоен, като акцентът е върху устните. Дрехите им са от качествени материи, подчертаващи силуета им. Дамите Телци не трябва да се ограничават в използването на декоративни елементи и украшения.Цветовата им гама обхваща природните тонове на земята, розовото, салатеното, комбинациите от черно и сиво.
Когато Венера е в Близнаци, повдига умението на дамите от тази зодия да общуват и да получават удоволствие от интересни разговори. Под влияние на планетата, жените Близнаци са често загадъчни и непостоянни в своята привързаност, но в същото време са дипломатични и независими.Те трябва да се стремят да изпъкнат не със своята външност, а с живия ум, любознателността и широките си възгледи.В облеклото си смело трябва да комбинират различни стилове и цветове.
Под влияние на Венера, жените Рак са устойчиви и постоянни, тяхната компания е приятна. Те въплъщават майчинската грижа, топлите чувства и домашния уют.Подходящи за тях са свободните блузи, пуловери и дрехи, действащи на мъжкото въображение.
Венера дава на жените Лъв възможност да се чувстват кралици. Когато е в тяхната зодия,им осигурява период, през който могат да бъдат забелязани.Но това не значи, че дамите трябва да театралничат.Маниерите им трябва да бъдат на висота, дрехите – с проста и елегантна кройка, без украсяващи детайли.Цветовата им гама е в златисто, жълто, оранжево, тъмно червено.Използваните украшения трябва да бъдат от най-високо качество.
Под влияние на Венера, жените Деви са умни, деликатни, дисциплинирани, неподвластни на емоционални импулси. Съответно, тяхната външност трябва да бъде безукорна. Най-подходящ за тях през този период е деловият стил.Гримът трябва да е естествен, прическата гладка, а подстрижката – къса.
Следва продължение.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар