Модерни паравани за модерна баня

Мебели за баня Мебели

Модерните модели паравани за баня са повече от прегради пред влагата.

Отърсете се от леко скучната асоциация за обикновени преградни стени от стъкло. Днес пазарът е наситен с доста интересни интериорни решения.

Например Smart Care е компания, посветена на свежите, стилни и ефективни идеи за обособяване на пространствата в интериора на банята – независимо малка или голяма. 

Тази посветеност всъщност е напълно в духа на модерните интериорни тенденции. Днес основен полъх в интериорния дизайн е разделянето на пространствата на отделни ефективни и ориентиращи погледа зони. Идеята е да се потопите в приятно ориентираща и функционална обстановка, а не просто в някаква излишна претенция за лукс и технологичност.

Тази идея е искрата за въображението при мебелите за баня. И Smart Care използват тази искра, за да преграждат пространствата отварящо и с отворен ум, чрез модерни и специфични модели паравани с разнообразни конфигурации, размери и форми.

Какви идеи за ефектно обособяване на пространството в банята носи истинското въображение?

Такива, с които преградите наистина отварят пространството. Отварят го за стила, за удобството, за разнообразието в казусите.

Това са истински дизайнерски проекти, които заслужават внимание и уважение:

•  Ефектно матирани паравани позволяват банята да се ползва от друг и докато се къпете.

•  Специално темперирано стъкло гарантира устойчивост и безопасност, независимо от формата и позицията на паравана.

•  Ако е необходима допълнителна поддръжка, се предлагат и специализирани фиксатори за стъклата.

•  Към някои модели паравани за баня могат максимално близко до душ зоната да се монтират и полици за поставяне на аксесоари и тоалетни принадлежности.

•  Допълнителен комфорт носят и специалните хавлийници към изпипаните модели паравани.

•  Освен с елегантни форми, се предлагат и по-дизайнерски модели душ паравани по поръчка.

•  Специално внимание в контекста на по-модерните и изчистени интериори заслужават моделите паравани за баня с черен обков.

•  Даже и параваните с матирани стъкла вече се предлагат с повече разнообразни шарки и линии в матираните участъци.

•  А на истинско потапяне в блажена релаксираща зона са посветени моделите паравани за вана по поръчка със специфични конфигурации на отварящите се панели.

Обобщени на статията

Така, да обобщим: Ако искате фундаментален съвет за ефективно обособяване на душ зона в малка баня, доверете се на въображението на пазара. Ще видите, че в много ситуации, комфортният и истински ефектен интериор се получава и с параван.

Няма сполучлива преграда само пред професионализма и въображението.

Dilyana
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар