Защо да изберете външни ролетни щори?

shhori Мебели

Външните ролетни щори са много популярен слънцезащитен елемент и не само за външен монтаж. Особено в нови сгради и семейни къщи те се превръщат в неразделна част от прозорците. Алуминиевите външни щори имат редица предимства пред другите видове щори.

Ролетните щори осигуряват отлична защита от слънцето, отлични изолационни свойства благодарение на алуминиеви ламели с полиуретанова пяна. Перфектното затваряне на ламелите на външните щори намалява нежелания шум, идващ от улицата. Те също така предпазват дограмата срещу атмосферните влияния и по този начин удължават живота и. Потребителите също оценяват повишената защита срещу взлом при избора на външно ролетни щори.

Най-популярният вид външни щори

Външните ролетни щори са външен слънцезащитен, изолационен и защитен елемент. Топлоизолацията е гарантирана чрез използване на най-добрите материали, т.е. висококачествен и много издръжлив алуминий (напълнен с полиуретанова пяна).

Външните щори създават балансиран вътрешен климат. Шумът се намалява значително. Те се управляват ръчно чрез въже или манивела, автоматично чрез дистанционно управление или бутон на стената.

Икономия на разходи за отопление

Щорите за прозорци са идеална бариера срещу излизане на топлината от жилището и в същото време отличен засенчващ елемент.

През летните месеци те предпазват прозорците ви от въздействието на слънчевата светлина и предотвратяват претоплянето на помещенията. През зимните месеци те могат да спестят от разходите за отопление.

Шумоизолация

Външните щори също действат като звукова бариера, намалявайки нивата на шум отвън. Това се дължи на плътното затваряне на ламелите, които са изработени от алуминий и това, че са пълни с полиуретанова пяна. Също така щората трябва да е монтирана плътно.

Защита от нежелани погледи

Благодарение на пълното затъмнение, ролетните щори позволяват пълна поверителност. Така няма да се притеснявате дали комшията или някой случайно минаващи ви наблюдават.

Защита от взлом

Ролетните щори предпазват не само от слънце, вятър и лошо време, но и от взлом. В комбинация с хубава дограма ще бъде почти невъзможно крадци да проникнат незабелязано в къщата ви. Благодарение на простата интеграция в системите Smart Home, щорите могат лесно да се управляват отвсякъде.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар