Замазка на тухлена стена

Замазка на тухлена стена Строителство

Сайт, в които да се постави: www.pctvnet.com

Актуализирането на стара тухлена стена понякога ще изисква от собствениците на жилища да направят повече от добавяне на слой свежа боя. Независимо дали стената е външна или вътрешна част, нанасянето на мазилка за покриване на тухли е постижима опция дори за тези, които се смятат за начинаещи в домашни проекти. Екипът на фирма за кърти чисти извозва споделя с вас как да постигнете това максимално бързо и лесно.

На първо място е необходимо да почистите внимателно и старателно тухлената стена, преди да започнете да правите каквото и да било. За тази цел можете да използвате препарат за съдове в комбинация с готварска сол. Оставете да подейства 10 мин. след, което можете да отстраните с твърда четка. Ако почистващата смес не се отстрани след тази процедура можете да измиете стената с вода, но задължително след това трябва да я оставите да изсъхне напълно.

Следва да отстраните целия разхлабен и натрошен хоросан с помощта на отвертка или с върха на нож за шпакловка. Ако стената е голяма, то ще се събере голямо количество отпадък. Малко хора знаят, че този отпадък е незаконно да се изхвърля в контейнерите за битови отпадъци, затова ви съветваме да се възползвате от услугите на фирма, която се занимава с извозване на строителни отпадъци .

След, като сте се погрижили за отстраняването на стария хоросан е време да замените с новия. Измазването се започва винаги от горе надолу. Оставете измазаната тухлена стена да изсъхне леко, но все още да се усеща гъвкава – около 20 до 30 минути. Изгладете всички груби петна с дъното на маламашката, преди да нанесете втори слой мазилка. Добавете трети слой мазилка, ако желаете и го оставете да изсъхне до шест седмици, преди да боядисате или декорираме стената.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар