Дизайнерски (VIP) ремонт на апартаменти и къщи

apartamenti v sofia Строителство

Основната характеристика на всеки дизайнерски (елитен) ремонт е фокусирането върху индивидуален дизайнерски проект по време на работа. Такъв проект максимално отчита желанията на клиента за естетика, функционалност и ежедневен комфорт на помещенията. Специалистите на нашата компания ще разработят интериорни решения във всеки стил според вашия вкус: класически, модерен, таванско помещение, минимализъм, хай-тек, английски стил, еклектика и др. Те ще вземат предвид ергономичността, планирането и цветовите решения, лекотата на използване на жилищното пространство.

Не сте напълно сигурни как ще изглежда резултатът? „Уютна къща“ ще разсее съмненията ви: ще предоставим работата във визуализиран 3D, желания и корекции на етапа на разработване на проекта.

Фирма “Уютный Дом” професионално извършва всички видове ремонтни и довършителни услуги. Ние ще подберем, закупим и доставим строителни материали до обекта, ще извършим преустройство и зониране на помещенията, ако е необходимо, ще заменим, актуализираме инженерните комуникации, ще се справим с довършването на интериорната декорация, ще доставим резултата навреме. Дизайнерски ремонт на апартамент или частна къща е възможен в различни ценови категории: от икономични до елитни. Във всеки случай ще инвестирате парите си разумно, тъй като ние се стремим да оптимизираме разходите и да намалим разходите на клиентите, когато е възможно и приемливо, без загуба на качество.

Обадете ни се! Посещението на специалист в Москва е безплатно. В работата си използваме оборудване, материали и технологии от ново поколение, предоставяме гаранции за качество, предписвайки ги в официален договор.

apartamenti v sofia

Ремонт на дизайнерски апартаменти

Мечтаете за перфектния домашен декор, достоен за корица на списание? В този случай ремонтът във вашия апартамент трябва да се извърши по проекта на професионален дизайнер. Същността на дизайнерското обновяване на апартамент е да се създаде уникално, хармонично пространство, всички детайли на което са подчинени на общата концепция. Има малък избор на материали, подходящи по цвят и текстура, тъй като в професионален дизайнерски проект може да се комбинират на пръв поглед несъвместими контрастни елементи, но резултатът все пак ще бъде приятен.

Нашата компания “Uyutny Dom” предлага да поръчате услуги за ремонт на апартаменти “до ключ”: нашите специалисти ще се радват да превърнат вашия “дом” към по -добро в нова сграда или в стара жилищна сграда в Москва и Московска област. Дизайнерски ремонт на апартаменти от “Уютна къща” е атрактивна, изключителна и практична трансформация на вашия дом.

Дизайнерски ремонт на частни къщи

Ремонтът на дома без предварителен план и проект не може да бъде успешен по дефиниция. Дори използването на елитни материали няма да спаси положението. Например, красиви тапети и паркетни дъски може да изглеждат съвпадащи помежду си в магазин, но у дома, при различно осветление, техният квартал ще ви ужаси. Лесно е да направите грешка с броя на материалите, техните размери, ергономията на мебелите и много други нюанси. В резултат на това ремонтът без дизайнерски проект се оказва глупава загуба на усилия, пари и време. За да предотвратите това да се случи, свържете се с професионалните служби на дизайнерите на „Уютната къща“.

Можете да се свържете с нас на етапа на строителството на вила или след нейното завършване. Приемаме и заявления за дизайнерски ремонти в отдавна построени частни къщи.

 

Нашата специализация и подход към работата

Основната разлика между дизайнерския ремонт и обикновения ремонт е създаването на интериор в съответствие с индивидуален дизайнерски проект. Развитието на последното е важна стъпка, ако искате да получите пространство, което най -добре отговаря на вашите вкусове, нужди и дори ежедневни навици.

При поръчка на ремонтни и довършителни услуги в нашата компания получавате дизайнерски проект с 30% отстъпка. Опитните дизайнери ще разработят концепция в съответствие с избрания стил (неокласик, таванско помещение, арт деко, хай-тек, минимализъм и т.н.), ще вземат предвид характеристиките на помещенията и всички желания, ще обмислят оформленията, като вземат предвид ергономичността и функционалност и разработване на решения за довършителни работи.

За по -голяма яснота специалистът ще представи работата под формата на 3D визуализация и на този етап можете да направите корекции. Тук можете да поръчате дизайнерски ремонт на апартамент в нова сграда или стара сграда, както и на вила или частна къща в Москва.

 

Елитен дизайнерски ремонт до ключ

Нашата компания извършва всички видове проектни ремонтни работи и елитно довършване на помещения до ключ в София и София област: апартаменти в нови и стари сгради, вили, частни къщи. Комплексните интериорни решения и обновяването на луксозни недвижими имоти са на наша ръка!

Услугите „до ключ“ означават, че ние ще поемем всички задачи и неудобства при подреждането на съоръжението: ще купуваме и доставяме строителни материали, ако е необходимо, ще преустроим, заменим инженерните комуникации и ще извършим довършителни работи. Резултатът ще бъде готов навреме.

Когато извършваме дизайнерски и луксозни ремонти, ние използваме технологии от ново поколение: като се грижим за издръжливостта и екологичността на оборудваното пространство. Обадете се на специалист за предварителен оглед на обекта и съгласуване на подробностите.

 

Защо трябва да изберете нашата компания за обновяване на дизайна

  • Ще създадем дизайнерски проект, който ще вземе предвид ергономията на жилището: за да бъдете в пространството на всяка отделна стая и в апартамента като цяло, ще се чувствате възможно най -комфортно.
  • Нашите дизайнери работят във всички стилове: модерен, класически, бохо, кънтри, хай-тек, еклектика, минимализъм, таванско помещение, ориенталски, прованс и много други. Можете да поръчате дизайнерски ремонти за една стая или за целия дом като цяло.
  • 3D визуализацията ще ви позволи да визуализирате интериора още преди внедряването и да направите корекции във времето.
  • Ремонтът ще приключи на датата, посочена в договора. Ние даваме гаранции за всички видове извършена работа.

Дизайнерският ремонт на апартамент не само ще се превърне във възхищение на приятели и семейство, но и ще бъде печеливша инвестиция, ако планирате да наемете или продадете дома си в бъдеще. Много е лесно да се обадите на специалист от  “АкваЕМ”, който да извърши измервания и да обсъди предстоящия ремонт. Обадете ни се или оставете заявка!

Dilyana
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар